Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Isten ott van a szívedben.
2009. január 07. szerda, 23:01 | Huszti Sándor -...

Én tudok beszélgetni Istennel - legalábbis azt hiszem  : )
Kezdetben először magammal beszélgettem, alapvetően a saját dolgaimra voltam kíváncsi és igyekeztem a tudatom mélyebb rétegeivel kapcsolatba kerülni.

Amikor ez már ment, akkor ismerőseim, rokonaim tudatával (ezt tévesen tudatalattinak szokták mondani) kommunikáltam - hasonlóan az Agykontroll: Szubjektív kommunikáció gyakorlatához.

Következő lépésként olyan lelkekkel "beszélgettem", akik pillanatnyilag nincsenek fizikai testben, de tudatosabbak Nálam: Szellemi Vezetők, elhunyt spirituális Mesterek, angyalok, stb.
Tőlük lelki gyakorlatokat kértem, tanácsokat a spirituális továbbfejlődésemhez.

Ezen a nyomvonalon értem meg rá, hogy megtaláltam Istent és azóta állandó a jelenléte. Nem kell hinnem benne, mert tudom Őt, itt van bennem.

Azt hiszem nem a kommunikáció a nehéz Istennel, hanem mire megtalálod Őt! Sokan azt hiszik, hogy Istennel beszélgetnek, de ha nincs nyitva az ember szíve Isten felé, akkor legfeljebb szellemekkel, vagy a saját elméjével beszélget.

Ezért ha Istent keresed, azt javaslom nyisd meg a szívedet, amennyire csak tudod és még annál is jobban, mert a Te szívedben is ott él, nem kell hozzá zarándokútra menned!
A szívnyitás legjobb módja pedig az, ha szereted magadat, szeretsz mindenkit, mindent elfogadsz annak, ami!