Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Működik
2009. január 07. szerda, 15:12 | zsuzsanya

Szia!

Előre leszögezem: nem vagyok gazdag, szerencsés is mostanában.
Jó 4-5 éve kezdődött, amikor még nem kapták fel a vonzás törvénye kifejezést, hogy beküldtem egy keresztrejtvény megfejtését. Én lepődtem meg a legjobban, mikor nyertem egy teafőzőt. Ettől beindultam, és sorra vettem részt minden olyan pályázaton, aminek érdekelt a nyereménye. Az élelmiszert, tisztítószert úgyis megvettem volna, a vonalkódot, csomagolást, blokkot csak kidobtam volna. Mindenképp megért egy próbát és borítékot, bélyeget. Nyertem már mobiltelefont, utazást, brillköves ékszert, vásárlási utalványokat, sorsjegyeket, belépőket, könyveket, műszaki cikkeket, stb. Manapság már sokkal több a nyereményjáték, és jóval többen pályáznak.
Próbálok rájönni a trükkre, miért van az, hogy néha zsinórban nyerek, aztán hetekig sehol semmi.
Amikor meglátok egy megnyerhető nyereményt, és úgy érzem: de jó! Ezt pont nekem találták ki! Egyszerre vagyok izgatott, lelkes és bizakodó.
Szerintem az érzés az, ami VONZ. És az, hogy csak olyanra mozdulok rá, ami tényleg érdekel, plusz hogy a nyerés érdekében kockáztatok is. Nem gondolkodom azon, vajon hányan pályáznak még rajtam kívül, és pl. bár drágállom az emelt díjas hívást, én akkor is játszani szeretnék, de nem véresen komolyan. Valamit valamiért.
Egy rádióadásban megkérdezték a nyertes telefonálót: meglepődtél, hogy nyertél? Mire a válasz: Nem, ezért telefonáltam. Valakinek nyernie kellett, miért ne lennék én?
Mindenképp érezned kell, hogy ezt te megérdemled. Mert csak így működik, higgy magadban!
A legfontosabb a türelem és a kitartás, amire szükséged van!
Sok sikert, fő az önbizalom!
Zsuzsa