Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Panda99! Anno, amikor voltam valamilyen helyzetben
2010. március 04. csütörtök, 17:18 | Szabó_Péter   Előzmény

Kedves Panda99!

Anno, amikor voltam valamilyen helyzetben hasonlóképpen gondolkodtam, masszívan ösajnáltattam magam és kifogásokat gyártottam, hogy miért ne kelljen mozdulnom, fejlődnöm, haladnom! Próbáltak segíteni, nem ment, mert nem akartam befogadni, sőt még ellen is álltam neki... aztán rájöttem, hogy senki nem tud rajtam segíteni, csakis én! Senki NEM mondhatja meg, hogy milyen vagyok, akármennyire is közelről ismer.. annyira közelről úgysem, hogyan én magamat! Tehát, már nem pontos a kép!

Ismerős az, hogy vonzás? Meg az, hogy a gondolatainkkal teremtjük a valóságunkat? Gondolhatsz, sok negatívat és rosszat magadról, ez mind be is fog igazodni... DE elkezdhetsz pozítívan is gondolkodni és az is! Persze, nem úgy, hogy mondogathatod magadnak, hogy sikeres vagyok sikeres vagyok, amikor belül meg azt érzed, hogy nem...
Kezdetben jó dolog ezen irányú dolgokat olvasni, mondjuk, mint a A Titok! Csak, hogy valamennyire képet kapj a vonzásos dolgokról...

Önsajnálat! Mire jó Neked még most ezt csinálni? Mit kapsz ezáltal? És mit nem kapsz meg ezáltal? :) Okés, sajnáltatod magad, legyen, de a végén fogalmazd meg hogy mit szeretnél igazából!

Sokáig csináltam ezt én is, a kineziológus ismerősöm tudna mesélni! :D De nem ez a fontos! Hanem, hogy kikerültem belőle(szerintem), mert ki akartam!