Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hát pofonokat kaptam már az élettől...Ha bele is ájultam
2010. február 25. csütörtök, 17:17 | bodza (útkereső)   Előzmény

Hát pofonokat kaptam már az élettől...Ha bele is ájultam némelyikbe, mindig talpra tudtam állni, és tanultam belőle - nem keseregtem rajta. Bátorság - nekem ez jött be legelőször. Akárhányszor ideülök olvasgatni és tanulni, remegő lábakkal teszem!:) Ez így igaz! Főként éjjel, a csendben olvasgatok. Háromszor sikerült azt éreznem azóta, mit már nagyon régen nem éreztem: ez a belső nyugalom. Nincs szorongás, nincsenek testi tünetek, csak nagy-nagy béke belül...20 évnyi pánikolás után ez már annyira kellett! Tudom, hogy itt a helyem, mert rengeteget tanulok Tőletek!

Tanító - nekem anno volt egy, csak egyszer jött el hozzám, és az egész életem megfordult! Önbizalom hiányom van. Kifelé nem mutatom, ezért nem tűnik fel senkinek, de belülről ott a frász. Amikor jött a Tanító, mindent elmondott rólam, sőt többet is. Utána volt két nagyon jó évem. Aztán kezdődött elölről. Néha azért jó, ha tőlünk tapasztaltabb emberrel sikerül kapcsolatba kerülni. Inspiráló.

Önmagunkban kutakodni egyrészt nagyon érdekes, másrészt igen félelmetes - legalábbis számomra egyelőre így van... Annyit viszont már biztosan tudok, hogy a válasz valóban belül van, és ezt valahogyan felszínre kell hozni. Talán a fájdalomtól félek? A felismeréstől? Önmagamtól?

Úgy érzem, minden egyes leírt szót el kell itt olvasnom...:)