Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Bocsánat!
2010. február 23. kedd, 11:50 | Oiolosselote   Előzmény

Valamit sikerült megfigyelnem.

Az, ami e lapon veled történt - törvényszerű.
Tömeggyilkossággal, öngyűlölettel akartak Téged kapcsolatba hozni, szisztematikusan félreértettek egyesek.

Kérlek, bocsáss meg nekik, nem tehetnek róla, nem tudják, ki vagy. Én ... valamiért már látni kezdem.

Nem a sorsod, nem a felfogásod, hanem a spirituális érettséged az, ami megkülönböztet némelyektől. És ezért Te bölcs vagy.

Éppen ezért:

A nevedben én is köszönöm nekik a nem épp hízelgő hozzá(d)szólásokat (a hízelgőket viszont külön szeretettel), ugyanis a magam példáján okulva (amit szintén csak magam éltem át!), pontosan tudom, hogy az ősi bölcsesség milyen hatalommal bír. Így hangzik: "Figyelj az ellenségeidre, mert ők mutatnak rá leghamarabb a hiányosságaidra."

Ez nem azért fontos, mert valóban azt feszegetik - nem is tudnak róla, hisz csupán a saját hibáikat vetítik ki -, viszont arra a legalkalmasabb, hogy elgondolkodjunk magunkban, vajon ez a hiba hogyan hat rám. - Ha ellenszenvvel fogadom, nálam is dolgom lehet valamely érzelemmel, nyitottab lehetek a tisztítására, energetikai kezelésére, leki akupunktúrára.

Féreértés, ne essék, én a barátod vagyok, tehát tudatosan egy hibát sem vagyok hajlandó felróni, mert még (sajnos) nem ismerlek eléggé. Tehát Veled szemben még nem alkalmazhatom a másik ősi bölcsességet: "Jó barátnak kemény beszéd a jutalma".

Tehát biztos vagyok benne, hogy a fent említett javulások iránti intézkedések sürgetéséhez bizonnyal hozzájárultak azok a "vádak", melyek a lelkedet érték - mégha alaptalanok voltak is. Meglöktek az igazi megoldás felé, melyet már nyilván jó ideje latolgattál, kértél, érte imádkoztál, hívtál, vagy ahogy Te fogalmaznál.

Szeretettel: Oiolosselote