Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
"mission impossible"
2009. január 01. csütörtök, 23:21 | Mirrmurr (útkereső)

Röviden a sztorim: kb egy éve beleszerettem egy nálam nyolc évvel fiatalabb férfibe, nekem férjem és 3 gyerekem van, de ennek az új szerelemnek következtében teljesen felborult az életem és rájöttem hogy abszolút boldogtalan vagyok a mindig vágyott és elért biztonságomban. Elindultam egy önismereti folyamaton, amikor is rájöttem, hogy fogalmam sincs ki vagyok és mit akarok... Aztán amikor már tudtam, hogy mit/ kit akarok- a válasza az volt hogy megszakított velem minden kapcsolatot. Az volt a különös hogy én úgy éreztem iszonyatos erővel vonzódunk egymáshoz... lehet hogy én ezt csak kivetítettem? Azóta eltelt fél éven át pokolian szenvedtem és volt olyan pont hogy otthagyom a családom. Külső segítséget kaptam, hogy kapcsolatot tudjak találni magamhoz...
A furcsa az, hogy még mindig nem múlt el ez a nagyon erős vonzódás... pár napja végre felhívtam, találkoztunk pár percre és azt láttam, hogy ő is szenved valamitől. Amikor próbáltam érdeklődni, azt mondta azt tette amit jónak látott és az ilyen esetben a lezárás.
Sajnos ez nekem nem megy. Nem tudom mit tehetnék, próbáltam elengedni- de valahogy mindig visszajön egy nagyon erős érzés. Olyan mintha valamiért haragudna rám, vagy ezt is csak én vetítem ki? Bennem nem zárult le a kapcsolat..
Nekem már az is segítene ha szemtől szembe újra beszélgethetnénk.

Mit gondolsz erről?