Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Erika-Tünde
2010. február 21. vasárnap, 23:14 | kobold   Előzmény

Igazat adnék Erikának. Nagyon nehéz bármilyen segédeszköz használata, mert nem mindenki tudja kizárni saját magát a válaszokból. Ide tartozik a "médium, az érzékelős, hallós" esetek is. Az információ valóságtartalma a kérdezőtől függ, milyen állapotban van. Jó, ha 60-80%- os a hatásfok!! És még akkor is a saját nyelvére kell lefordítani az információt, a "kódokat". Ez a tuti állapotot jelzi, amikor elég jól toppon van. Ennél csak rossszabb lehet.!! Bármilyen kicsi az eltérés a toptól, máris zuhan az arány. Ha saját magunk a teszt célpont, akkor a közel 20%-os lesz a top állapot. Sajna. Ez nagyon kevés. Jobb, ha másik emberke válaszol. Akiben megbízol, vagy a spirituális barátod. MIndig kell egy barát, aki bátor megmondani, ha letért a tiszta útról az ember. Talán Ő tud válaszolni a saját dolgainkra....

Jó tudni azt is, amit Erika említett!!! Ki az, aki adja az indót !!! Minden negatív lény is tud kezdetben jót mondani, hiszen a rosszat akkor tudja okozni, ha először segít, és megnyeri a bizalmad. Sok lehetőség van a kipuhatolásnak, ki is a választ adó. Na persze, azt is kéne tudni, h netán nem e saját magam válaszolok a kérdésekre....!!?
Az nem oly érdekes, h ma látott e vmilyen jó pasi/csajszi az utcán. Amikor tét van, azt már felelőség terheli !! Nem hibázhatunk!! Ilyenkor nem árt, ha valaki, -az a barát- visszateszteli a választ, ellenőrzi. Nem kell ismernie semmit, csak a -akár magamban- feltett kérdésre válaszoljon, igen-nem.

Sziasztok Kobold