Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Lehet úgy keresni valamit, ha nem tudom milyen is az?
2009. január 01. csütörtök, 16:47 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Igen, valóban érdemes tudatosítani és észre venni életünk apró örömeit, mosolyt fakasztó helyzeteit, de ez még nem azonos a boldogsággal! Pontosan azért írtam a fentebbi cikket, hogy lásd a különbséget a felszínes boldogság keresés és a tudatos boldogság keresés között. Érdemes lesz még egyszer elolvasnod!

- "Lehet úgy keresni valamit, ha nem tudom milyen is az?" - kérdezed.
- Nem, nem lehet. Ezzel a problémával én is sokáig küszködtem, és először nem is a boldogságnál találkoztam vele, hanem évekkel korábban, amikor az önelfogadást akartam elsajátítani! Próbáltam elfogadni magam, de fogalmam sem volt, hogyan kell azt csinálni, hol kezdjek neki, vagy ki tudná nekem azt megmutatni! Nem egy nyerő helyzet.

De aztán egy cselhez folyamodtam, mert arra gondoltam, hogy bár én nem ismerem azt amit keresek, de az Univerzumban minden információ megtalálható, és biztosan ennek is meg van a tudása valahol az éterben! Ezért az Akashához, a világegyetem kozmikus tudástárához fordultam a kérdésemmel:
- Hogyan tudom elfogadni magamat? Mi az az önelfogadás technikája?

Ezt az Akashával kommunikációt, a Gyorstanulás speciális technikájával végeztem és meg is lett az eredménye, két hónap alatt tökéletesen elsajátítottam az önelfogadás módszerét! Ezt a gyakorlatot azóta is tanítom azoknak, akik szeretnék elfogadni magukat, vagy másokat.

A vallások, messiások és Guruk, évezredeken keresztül csak papoltak a szeretetről és az elfogadásról de senki nem mutatta meg az embereknek, hogyan is csinálják azt, mi ennek a lelki technikája!
Talán Ők sem tudták, csak úgy ösztönösen szerettek, ezért nem tudták átadni a módszert! De mostanra ez megtanulhatóváv vált, elsajátíthatod az önelfogadást és a szeretetet, éppen úgy, ahogyan a boldogságot is!

Létezik egy kipróbált módszer, egy biztos út a boldogság elérésére, amin ha valaki végig gyakorolja magát, akkor elérheti azt, bármikor belekerülhet a boldogság csodálatos, ember feletti állapotába.

Ha Te  is vágysz a boldogságra, akkor indulj el az úton, legyél Te magad a boldogság!