Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Félreértések elkerülése érdekében NEM promótálom a
2010. február 20. szombat, 1:09 | Szabó_Péter   Előzmény

Félreértések elkerülése érdekében NEM promótálom a "pendulumot". Szóval, előző élet piszkálásának, amit büntetlenül, szerintem nem igazán szabad(lehet, de na), mert ami kell, szerintem úgy is feljön, ha kérded.

Arra jöttem a múltkori katarzisos "spontán" előzőéletbeli utazásomnak, hogy nem az a lényeg ki voltál, mit csináltál, HANEM, hogy mi munkálkodott Benned, amikor azt a cselekedetet végre hajtottad. mert a megjelenési forma relatíve véges, de az indíték, a belső mozgató rugók száma végtelen.... és azt ha nem oldódott meg ott, amikor kell, akkor jön.

Továbbá ma olvastam egy érdekességet, ami nem biztos, hogy úgy is van... hogy ilyen mostani fura és nehéz kapcsolatoknál(ahol mondjuk feltételezhető, hogy hozott ígéret/köteléken alapszik) az azért nem működik itt, most, mert már nem olyan személyiségek állnak mögötte, mint annó, DE a kötelék, a vágy megmaradt!

Szóval, az ingás módszer - a sok módszer közül - egészen humános a szempontunkból, mert van valamilyen közvetítő közeg, aki segít megadni a válaszokat és nem egyből ajtóstól rohansz be. Fátlyak megmaradnak, és Te is annyi választ kapsz vissza, ami FELTÉTELN szükséges, ha már másképp nem megy, a dolgok feltárásához, szerintem! Vagyis, itt járok most és ezt tudom, ami változhat még. :)