Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Rengeteg vagyont haracsoltunk ossze az eletben
2008. december 27. szombat, 22:53 | Rocskar Ilona (útkereső)

Kedves Csizike! En most nagy idegosszeroppanas alatt vagyok szeptember ota! Semmi kulonosebbet nem vettem eszre a gyerekeim apjan akivel 32 eve eltem egyutt es 4 gyermeket hoztem a vilagra. Tortent, hogy cukorbetegseget kaptam e nyaron eszrevettek, de amugy szovatettek az Sztk/ban Oroshazan, hogy mar nekem tavaly is magas volt a cukrom ?de senki nem szolt ezert?Ram harult a beteg sogorom apolasa a korhazba valo szaladgalassa;, kesobb pedig a borotvalalsa, majd mosdatasa.Magam szepen elhanyagoltam nem ettem, majd csak ugy 12 ora utan vagy delutan 3 kor.Cukorbetegnek pedig surun keveset kellene ennie!Augusztus 30 an repulojegyem volt vissza Malmobe jol osszevesztunk, majd ugy jottem el, hogy egy napot a repteren toltottem mint egy kivert kutya!
Az ido alatt mig en itt inteztem az orvoshoz jarast, a gyerekek apja osszeszurte a levet egy 10 evvel fiatalabb novel aki raadasul sovany mint a deszka es szoke, ami nem a zsanere a ferjemnek!
Itt van harom szep unokank, a szerzett holgy gyereke ugyanolyan koru, mint az Angliaban elo unokank!Megbolondult a joletben, nem akar az anyagiakrol targyalni! Elhatarozta, hogy igy dontott.
Rengeteg vagyont haracsoltunk ossze az eletben. Ketkezi munkam gyumolcse is ott van a vagyonban! Most itt vagyok egy filler nelkul s nem tudom mi tevo legyek? Szuksegem van a vagyonunk felere, nem szeretnem mas elvezze, amit nehezen Londonban
osszehoztunk! Kerem Csizike valaszoljon mit javasol
/
udvozlettel maradok Ilonka 
Most itt vagyok a masodik lanyunknal