Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hatmilliárdan vagyunk egyéni utakkal, sok mester kell
2010. február 17. szerda, 10:08 | Karmatörlő (útkereső)

Mi itt a Földön emberi testben élő lelkek nagyon-nagyon sok világról jöttünk, nagyon sokféle hozománnyal, amihez nagyon sokféle földi tapasztalatot halmoztunk fel.

Atlantiszon 10 kolónia élt, az örökségét a Földön különböző iskolákba sűrítették, minimum 10 kiválasztott nép tartozik csak ehhez az öröségi körhöz. Egy egy atlantiszi kolónia a világ több részén is megtelepedett, így mind kiválasztott népként tudhatja magát. Ez magyarázat lehet sok-sok kiválasztott népre.

Ezen kívül ki tudja még mennyi faj inkarnálódott a Földön és mindegyiknek megvan a maga mestere, a maga öröksége, útja. A különböző fajoknak mindegyikének másfajta mesterre van szüksége, másfajta útmutatás illeszkedik hozzá. Sőt ennél kacifántosabb a helyzet már, hiszen az Univerzumban bejárt fejlődési út egyben tudati változásokat, tudati mutációt is előidézett, így valójában már nem egyetlen faj, hanem több faj tudati mixtúrái vagyunk, így többféle mesterre van szükségünk.

Engem "kézről-kézre" adnak a mesterek, mindenki máshoz ért, másban a mester, és eljutok ahhoz, aki a következő lépés megtételében, a következő tudás megszerzésében, képesség kibontakoztatásában segítséget nyújt. A mesterek ma is összekapcsolódnak, csak nem hivatalos szervezetekben, informális szövetségekben, hanem energetikai szinten.

Egy-egy iskola tanításait őrizhetik páholyok, lovagrendek, egyházak, egyesületek is, de van, amelyik mesterekben ölt testet. Nagyon kevesen vannak azok, akik egy személyben képviselnek egy átfogó energiaminőséget. Sokkal gyakoribb, hogy átfogó iskolai tudás mellett egy-egy készség, képesség energiáit képviselik és abban tudnak segíteni, hogy azzal az energiaminőséggel tanuljunk meg bánni.

A valamiféle szervezethez kötődő tudás esetében mindig megvan az esély arra, hogy dogmává váljon és a szervezeti érdekek önállósodjanak, mint az egyházak estében. Már nem a tan és tudás válik érdekessé, hanem a szervezet túlélésének biztosítása válik fő feladattá. Ezt nem tudom hogyan lehet elkerülni. Van más feladata is a mestereknek, mint az, hogy egy meglehetősen kockázatos szervezet túlélésével foglalkozzanak. Aki gondozott már egyesületet, honlapot, akármit, az tudja, hogy a kapcsolattartás és a szervezés eszméletlen energiákat elvisz és a leghétköznapibb tagok között is állandóan lehetnek surlódások, minden apróságon képesek fennakadni. A mesterek is hétköznapi emberek is, ők is képesek sok mindenen fennakadni.

Vagyis a mesterek összehozása macerás és voltaképp szükségtelen. Mindenkit eljuttatnak a szándékai ahhoz a mesterhez, akivel dolga van.

:)

U.I: Mester fogalmát nem misztifikálom, a mestert nem rakom az égbe, számomra az aki valamilyen tudás, képesség elsajátításához elkalauzol.