Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Raminának igazt adnék abban, hogy ha Te már "nyitott" szemmel
2010. február 15. hétfő, 13:27 | Szabó_Péter   Előzmény

Raminának igazt adnék abban, hogy ha Te már "nyitott" szemmel jársz, akkor olykor egy nem spiris - meteriális(alvó) fél sokkal, de sokkal többet tud fejleszteni rajtad, mert ő még nyersen és tisztán mutatja a tükröt! Nincs hallgatás!

Például a elmúlt párkapcsolatomban vak voltam, mint egy vakond, DE most visszagondolva rengeteget fejlődtem spirituálisan, mert rájöttem, hogy azok a helyzetek mit tanítottak Nekem!

Volt egy "közeli" ismerősöm az év végére tavaly és mellette fedeztem fel ezt(tiszta eszperente), hogy milyen tisztán tudják visszatükrözni a saját hülyeséged!

Szóval, még tudatos Párom nem volt, ezt a részt nem tudom, hogy úgy mennyit lehet fejlődni mellette, de kétségtelen, hogy a maetrialista Pár mellett is ÓRIÁSI sokat lehet lépni előre, na ha persze Te is úgy tudsz nézni a dolgokra. (jó, persze, ez Nekem sem volt könnyű engedni a makacsságból, de amikor megtettem rengeteg dolgot tanulhattam a dolgokból) :)

Lényeg a lénye,g ragadjon a bélyeg, kacsa előtt legyen víz, .... álljon égnek! :D :D:D Nem tudtam kihagyni, semmi baj! Szóval, szerintem a kulcs a nyitottságon van, és akkor mindegy ki van melletted ilyen szempontból (spiri/materiális)

Ha jól tévedek, akkor a túlzott materialista pár akkor jön, ha mi túl "elszállt" spirisek vagyunk, mégpedig a kiegyenlítődés miatt, szerintem! :)