Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Laci 8, azt gondolsz, amit akarsz
2010. február 14. vasárnap, 16:21 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Laci 8, bármikor kimérhető, hogy mennyire van egy aurában egy pár.
A Nelson biorezonanciás készülékkel ez pontosan bemérhető.
Az, hogy valakik egy aruában legyenek annak a szeretet a feltétele és nem függ attól, hogy mivel cimkézik fel a kapcsolatot.

A Földön a duálpár szabályos duálpár, legoptimálisabb esetben is csak 2X2 a duálpár. A pároddal a legoptimálisabb esetben egy duálpárnak legfeljebb az egyik fele lehettek, de ez már tényleg nagyon-nagyon optimális felállás.

Az, hogy mivel cimkézed föl a kapcsolatod, az a Te dolgod. Ha attól vagy boldog, hogy azt gondolod, hogy a duálpárroddal élsz, Tedd azt. De ennek semmi köze az energetikai duálpárokhoz. Ez nem baj, nem ez az egyetlen illúzió, ami forgalomban van. A kapcsolatra ráragasztott cimke nem fogja sem boldogabbá, sem tartósabbá tenni azt.

A karmának és a duálpárnak semmi köze egymáshoz. A karmikus körök a lélekfejlődésnek csak egy útja, a duálpároknak ehhez semmi köze. Nagyon meglehet, hogy a duálpár egy része egészen más világon és másféle leckékben fejlődik, mégcsak nem is karmikus körben. Sok világon vannak karmikus fejlődési utak, sőt ennél lényegesen több világon nincsen karmikus kötöttség, és úgy fejlődnek.

Egyébként a párkeresést rábízom azokra, akik úgy tudják, hogy a párt keresni kell.
A magam részéről úgy tudom, hogy a pár léte-nem léte elfogadáson múlik.

:)