Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Duálpár keresés, Duálpárunk megtalálása
2010. február 14. vasárnap, 13:09 | Huszti Sándor -...

Én is hiszek / tudok a duálpárok létezéséről, csak én lélekpárnak hívom őket, de ez mindegy is!

Úgy tudom, hogy mindenkin lelkének van egy másik fele, akivel ha találkozna, megélhetné a végtelen egységet. Nélküle csak félnek éljük meg magunkat, ezért a világot is csak félnek, résznek, tökéletlennek, hiányosnak látjuk, vagyis a saját magunk megtapasztalása miatt látjuk duálisnak a világot.

Tapasztalatom szerint, a teljességet, a végső egységet el lehet érni a dualitás megszüntetésével (ez a tantrikus út) és az egység közvetlen megvalósításával is (ez a hagyományos spirituális út). Mindkettő visszavezet az alapállapotunkba, csak más-más úton.

A Duálpár keresés-megtalálás gyakorlatilag a dualitás (kettősség) felismerése Önmagunkban, és ennek a polaritásnak a megszüntetése azáltal, hogy az egymással ellentétes erőinket nem engedjük tovább harcolni, hanem egyesítjük egymással, Önmagunkkal.
Olyan ez, mint amikor a kék és a sárga azon vitatkozhatnak, hogy melyikük a szebb szín, melyiküknek van nagyobb létjogosultsága?!

Pedig máshogy is reagálhatnának egymásra, például önmaguk egyéniségét feladva, a határaikat feloldva, egymásba is olvadhatnának, ezzel megszüntetve minden nemű kettősséget, harcot, elkülönülést!
Ez a döntésüktől, az pedig a tudatosságuktól függ, hogy a harc vagy az egyesülés útját választják?!

Emlékeztek az amerikai hippik jelmondatára?

Ne háborúzz, szeretkezz!

Szóval aki az önérvényesítés, elnyomás és védekezés helyett az egyesülés útját választja, az a duálpár megtalálásának az útjára lépett. Hívhatjuk ezt a szeretet útjának is, de asszem az egyesülés szó egy kicsit többet átfed, mint a szeretet, - bár ez értelmezés kérdése.

Tapasztalat

Életem egy szakaszán igen intenzíven foglalkoztam a duálpárom megtalálásával, komoly spirituális tanok jöttek le ebben a témában, és mint ismertek, a gyakorlás, tapasztalás, és megvalósítás sem maradt el.

Ezeket az információkat a Lélekpár tanfolyamokon is oktattam, ahol sokan elindultak megkeresni a duálpárjukat, vagy legalábbis azt, aki pillanatnyilag a legjobban illik hozzájuk!

Ugyanis a Duálpár kereső, bevonzó módszer egyik "mellékhatása", hogy amíg haladsz a Duálpárod megtalálásához vezető úton, addig számos olyan kapcsolatott vonzol be, akik, mintegy "előszobái a későbbi tökéletes párkapcsolatnak", a Duál-párkapcsolatnak.

Ugyan, ezen partnerek egyike sem a Te egyetlen Duálpárod, de mindegyikőjük egy újabb lépést jelent a tökéletes párkapcsolatod felé. Azt fogod tapasztalni, hogy ezek a kapcsolatok minőségükben messze felülmúlják az addigi tökéletlen, szenvedős párkapcsolataidat, és egyre jobb és jobb kapcsolati minőséget nyújtanak Neked!

El tudod képzelni?

Meg tudod valósítani?

Mindez azonban nem ingyen hullik az öledbe, hanem komoly önismereti munkát kell végezned: önmagad nemiségét, szexualitását, valamint személyiséged egyéb területeit is fel kell tárnod, meg kell tisztítanod, mire beüt a Kánaán!
Azonban bizton mondhatom, megéri a belé fektetett lelki munka, mint ahogyan az az önismeret más területein is bőséggel meg szokott térülni.

Akit érdekel ez a hatékony pártaláló, párbevonzó technika és a Duálpár, Lélekpár kapcsolatok működése, annak javaslom a Lélekpár Sirály csomagot!