Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Elkezdtem erről írni én is egy bejegyzést ma, az lett volna a
2010. február 13. szombat, 20:54 | Szabó_Péter

Elkezdtem erről írni én is egy bejegyzést ma, az lett volna a címe, hogy Ásványok - Pro és Kontra! :) A betegséges topicban a BIKÁK :) beszélgettek erről és végül is mire leírtam a mondókámat, meggondoltam magam, mondhatom, hogy megadtam a válaszokat.

Viszont, tény, hogy az ásványoknak, köveknek vannak kisugárzásai és ez is olyan, hogy amíg erre van szükségünk a fejlődésben, addig támaszkodunk rá, majd egy nap "felébredünk" belőle és nem látjuk már majd az értelmét annyira, mint "régebben" :)

Nos, rendeltem egy csakrakarkötőt, vagyis olyan szinű kristályok-kövek vannak rajta és bal kezem hordom az ilyeneket. Bal csuklóm az áltsuliban megzúzódott. Egyik este ebben aludtam el és a bal csuklómon volt és egy idő után egy gömböt éreztem a "fájó" csuklómnál és elkezdett körbe-körbe "járni"! Érdekes érzés volt!

Viszont ez is olyan dolog, gondolom, mint sok más, hogy át lehet esni a ló túloldalára és csak a kövekra támaszkodunk és semmi másra!

Voltam kövek és arany nélkül, most van mindkettő körülöttem, megtapasztalom mind a két utat, aztán döntök, hogy mi meg hogy! :)