Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kedves Kobold!
2010. február 12. péntek, 22:17 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Köszönöm soraid.
Sok mindenben egyetértek Veled, azonban a saját példámon elmondhatom, hogy az egész élet egy nagy tanulás, tapasztalás, megfigyelés ami után fejlődik a lélek.
Szerintem sokan, akik ezen az oldalon megfordulnak, velem együtt tanulásért jönnek ide, hogy fejlődjenek, így jutunk folyamatosan előre.
A tanfolyamról annyit tudok Neked mondani, hogy sajnos még nem tudtam rajta részt venni, de őszintén szólva szívesen tenném. Elég sok ingyenes anyag áll ahhoz rendelkezésre, hogy megértsd az összefüggéseket és segíts magadon. Persze, ha végképp elakadsz, segítők, mint itt is, mindig akadnak.
Ezért jó érzés ez a közösség is, figyelünk egymásra, beszélgetünk és segítünk a hozzászólásainkkal másoknak.
Érdekes, hogy nálam összekapcsolódott a két dolog...
Aztán rájöttem mi lehet az oka.
Dr. Hamer is megmutatja az összefüggéseket: ha megoldja valaki a konfliktusát és bízik magában akkor helyreáll a szervezete (mert képes rá lsd. csontörés összeforr), később már nem fog problémát okozni, ha viszont nem, akkor vagy hosszú ideig szenved tőle az egyén (akár krónikus betegség formájában) vagy belepusztul.
Ha megoldódik a konfliktus és nem okoz fizikai elváltozást, illetve csekély mértékűt, akkor nem fejlődött az egyén?

Nem folytatom, mert nem szeretnék erről hosszasan levelezni, magyarázkodni és a helyet foglalni.
A segítő szándék vezetett azok számára, akik meghallották. Aki felkapta a fejét, úgyis utánanéz és remélem tud magán és a környezetén segíteni. Aki pedig még mélyebbre ássa magát és ezzel szeretne foglalkozni, az úgyis elmegy a tanfolyamra és tanul x évet is akár, de lehet, hogy 2 hónap is elég lesz...

Köszönöm szépen, párom egyébként rendbe jött igen.
Kívánok én is Neked sok sikert mindenhez az életben és kellemes hétvégét!
annamari