Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A materialista világképük nem oldja meg helyettük a problémáikat
2010. február 12. péntek, 12:07 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Igen, így van, a belső tudatosság növeléséről van szó ott is, csak rezgésszám emelésnek hívják. Egyébként szinte ugyanez a téma az INUAKI-s témában is, olvass bele!

Azért fordulnak egyre többen az ezotéria felé, mert:

1. Felismerték, hogy a kapitalista-materialista világképük nem oldja meg helyettük a magánéleti és sok egyéb területen levő problémáikat. Hiába vesz egy új plazma tévét, attól még nem lesz boldog párkapcsolata.

2. A fejlődés azokban is zajlik, akik most még alacsony tudatossággal rendelkeznek, ezért törvényszerű, hogy mindig lesznek akik magasabb szintek felé fordulnak.
De ezt nem egy űrhajóról vagy a szellemvilágból irányítva érik el azzal, hogy magasabb rezgésszámra kapcsolnak minket, hanem természetes módon bekövetkezik, mert ez a következő lépés a fejlődésben!

Például ki hinné el azt, hogy a gyermeke azért kezdett el járni, beszélni, mert a gyíkemberek megemelték a magyarok rezgésszámát, hogy gyorsabban fejlődjenek?
Csak azok a "gyíkok", akik nem tudják, hogy az emberi fejlődésnek ez a normális folyama, ez bekövetkezik akkor, ha az előző lépések már megtörténtek.