Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Nem a 2012-es katasztrófától félve fogok önmagammal foglalkozni
2010. február 12. péntek, 10:47 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Ez így van, de minek ezt egy sci-fi -be ágyazni?

Most ha írok egy önismereti tartalmú könyvet, amelyiknek a története abba van beágyazva, hogy 2014-ből visszajött az időben egy szellemalak, aki lecsatornázta nekem, hogy milyen fontos az önismeret, mert különben elpusztul 2012-ben az emberiség fele, a maradék meg tudatlanságba süllyed ezer évre, akkor a tartalom ettől hitelesebb lesz?

Igen, biztosan sok 2012 hívő jobban rákattanna így önmaga megismerésére, viszont elveszne a józanság, és a hitelesség is! Én egy hús-vér ember vagyok, ez az Inuaki meg egy hüllőember, aki egy másik csillagról jött. Miért kell így megbonyolítani a dolgokat?

Persze, lehet hogy igaz a történet, de mi ennek a valószínűsége? Az elmúlt 100 évben (Vernével együtt meg már több is!), rengeteg fantasztikus mű született. Némelyik hasonlóan ehhez, csak el akart adni egy ideológiát a "hihetetlen jövő" köntösébe csomagolva. Nem lehetne egyszerűen, csomagolás nélkül tálalni az önmegvalósítás fontosságát? Vagy itt most kifejezetten az UFO hívőket akarta valaki önmegvalósításra serkenteni? Mert azt jól csinálta!

Akinek kell a mese ahhoz, hogy önmagát keresse és megvalósítsa, az tegye, olvasson Inuakit! Nekem elég az önismeret úgy ahogy van, mindenféle sallang nélkül.
Nem a 2012-es katasztrófától félve fogok önmagammal foglalkozni, vagy mert ezzel megmentem a Földet, felemelem a magyarok rezgésszámát, stb...
Én azért dolgozok magam tudatosításán, mert beláttam, hogy ez a legjobb, amit tehetek önmagamért és másokért is! Ehhez pedig nem kell a mese!