Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Az egyik kommentből a következő mondatra reagálnék:
2010. február 12. péntek, 2:56 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

"Az LMP kb. annyira független, mint a Jobbik. Ők is nagyon szépeket tudnak mondani, ígérni. Az LMP egy mesterséges, szavazási aránybeállító párt, úgy is mondhatnám, hogy maradványszavazat begyűjtő. Aki nem akar erre,vagy arra, vagy amarra a pártra voksolni."

Egyrészt: szerintem Sanyi arra akart rávilágítani, hogy mi alapján választ. És szerintem nagyon jó a nézőpontja, bár éppen ugyanilyen megfontolások alapján én egy másik, nagyobb pártot tartok a leghelyesebb választásnak. Szerintem, mivel nem vagyunk egyformák, ugyanazon cél eléréséhez más-más utakat tartunk helyesnek.
Másrészt: A Jobbik nem maradványszavazat-gyűjtő. Az LMP kb 3%-os párt volt még decemberben, a Jobbik meg 12%, és maholnap lenyomja az MSZP-t. És ezt a "független" közvéleménykutatók mondják, tehát lehet hogy már rég lenyomta...
Szerintem nem megalapozott egymás mellett emlegetni őket...

Sanyi, sokan nem mondják el a politikai álláspontjukat, akikre sokan hallgatnak, de én nagyon örülök, és köszönöm, hogy te elmondtad. Méghozzá azért, mert nagyon tetszik az a kiindulópont, ami alapján döntesz a választásban. Bár sok ilyen embert ismernék!

Üdv: I