Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
betegségek
2010. február 11. csütörtök, 21:33 | anamari (útkereső)   Előzmény

Sziasztok még egyszer mindenkinek!

Olvasgattam itt jó pár hozzászólást.
Aki mélyebben szeretné magát beleásni és megérteni a betegségek kialakulását, aki felvállalja magát a felelősséget, az önismeret útjára lép, ilyenek, akik itt vagytok ezen az oldalon nagyon jó úton jártok.
Szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe Dr. Hamer felfedezéseit, Ti itt mindannyian nagy hasznát fogjátok venni, hiszen elindultatok velem együtt az úton. Jó érzés és örülök, hogy idecsöppentem közétek.
Remélem minél többen hasznát veszitek és megértitek az összefüggéseket, mindenféle "betegségből" van kiút, nem kell belehalni, nem kell tőle félni. Nem véletlen kapjuk, nem az emberi élet hibás működése.
A magam, családom (2 kisebb gyermekem van) és környezetem nevében beszélhetek róla, hogy igen, igaz, ami az ujmedicina.hu oldalon le van írva.
2 éve foglalkozom vele, párom betegsége kapcsán ismerkedtem meg vele, és azóta egyre inkább vonzom a spirituális dolgokat is. Sorra érnek a "véletlenek".
Elindultam az úton.
Érdemes elolvasni a rövid ismertetőt, Hamer doktor életét, és aki megérti az összefüggéseket, az bátran kérdezhet a fórumon: örömmel és kézségesen segítenek a mielőbbi gyógyulásban, megértésben.
Remélem sokatoknak tudtam ezzel segíteni.
Szeretettel: annamari