Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Fodi képe
Én is reménykedem....
2010. február 11. csütörtök, 21:08 | Fodi

Megérintett és kissé magával is ragadt a lelkesedésed. Jó érzéssel olvastam soraidat és igazán csak bólogatni tudtam a hazai "politikai elit"-ről szóló negatív kritikádra.
Szomorú, de nyilvánvalóan "boldog öntudatlanságban" nőtt fel több nemzedék - köztük én is -, akik/akiket nem tanultak/tanítottak meg arra, hogy kemény kötelezettségeik mellett jogokkal is rendelkezhetnek, melyekkel időnként élni is lehet!?
Természetesen ez nem lehet kizárólagosan a társadalom hibája, de magyarázatot adhat arra a tényre, hogy miért viselkedünk birka módjára? Miért tűrjük el, hogy a mi pénzünkön meggazdagodott, sunyi, gonosz és aljas emberek - akiket mi választottunk arra a posztra - politikai színjátékokba, álharcokba bocsátkozva még nyomorultabbá tegyenek, kisemmizzenek és ellehetetlenítsenek több millió honfitársukat?
.....Valakitől - már nem tudom pontosan - azt olvastam, hogy minden népnek olyan vezetői vannak, amilyet megérdemelnek. Egyrészt azért, mert hozzájuk hasonlóak, másrészt azért, mert akik mások, azok nem tesznek semmit, hogy másként legyen. Kérem szépen itt a lehetőség........

Én is hiszem, hogy egyszer szükségszerűen vége szakad ennek a lelki nyomorúságnak és egyre több öntudatra ébredt, tiszta erkölcsű és "igazi" EMBER lesz a világban! Elképzelhető, hogy már most is sokkal több ilyen EMBER van, mint gondolnánk!!! Higgyünk és bízzunk saját magunkban és éljünk a változtatás lehetőségével!