Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hajni840203 képe
ez az egész hírt alátámasztja. Elolvastátok? ->
2010. február 10. szerda, 18:13 | hajni840203   Előzmény

Úgy tűnik, hogy ez az egész hírt alátámasztja. Elolvastátok? -> http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/fenyuzenetek/foldtengely-alli...
(már mint a rezgésszint részét)
Idézek belőle:
"Február 12-én olyan energiák érkeznek, melyek a Földtengely irányát állítják az emelkedés arányában az Új Föld Központi Szívmagjára. ... Mivel ez a Tengely a Föld Szívén keresztül halad az Új Föld Szívmagjába, a tengelyhangolás által az ÚJ FÖLD dimenzionális terének energiája olyan rezgéseket enged leáradni, melyek frekvenciaemelkedést eredményeznek a Föld Szeretet-központjában. Ez az Új Frekvencia mint szívdobbanás, új ritmusra hangolja a földi Létezést, ami szétárad a Szívhullámok által. Ez az erő elsősorban a földi szívcsakránál fog a felszínre áramlani, ezért ti itt élők ezt sokkal koncentráltabban fogjátok megérezni.
Ez a szívenergia a szívre hat. Mind a lelki, mind a fizikai szívre. Sokaknak, akinek kemény burok veszi körül a szívét, heves fájdalmakat fog érezni, s ha e burkot nem engedi lebontani, az a fizikai szívét végzetesen megterheli.
Befogadni, s magadévá tenni ezt a hangoló energiát csak saját szívenergiáidon át tudod. A te szívedet kell behangolnod a Szeretet krisztusi frekvenciáira. Ez az isteni központi (EGY)Szív mintáján keresztül lehet elérni."