Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Dehogynem
2010. február 10. szerda, 10:13 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

De kit érdekel, hogy ki sértődik meg? Nem te sérted meg, hanem ő sértődik meg azon, hogy egy országnak hiszi magát, amit esetleg nem mindenki szeret. Tudod én mindig azt mondom az ilyen kiválaszotott nép előadásokra, hogy akkor mi a túrótól vagyunk sereghajtók? Miért nálunk lopnak szinte a legtöbbet, miért van olyan energia ebben a Kárpát medencében, hogy ha átlépem a határt szinte fáj? Lehet, hogy vannak itt kiválasztottak, csak akkor nem azt teszik amit kell, az energiájukat nem az ország energiaszintjének emelésére, hanem a saját egojuk cizellálására használják. Ez is egy út, csak zsákutca.
És miért ne lehetne erről nyiltan beszélni? Az elvadultak örülnek neki mert végre van kinek nekiesni a szelídebbje, meg lehet elgondolkodik rajta. Azt hiszem, hogy azok lesznek nagyon nemzetiek, akiknek ez pótol valamit, hitet, vallást, mindegy valamit amibe kapaszkodni lehet önismeret helyett.
Már napok óta kutatom a fejemben, hogy melyik Tolle előadásban van ennek a hatásmechanizmusa leírva, ha megtalálom felteszem.
Egyébként szeretem a Trüffl-t de nem tudom az egekbe emelni. Ha valahol ehetek, szívesen de 60 eFt-ot sosem adnék kilójáért.
Üdv!
Kozmopolita