Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
jaguar képe
ez az
2008. december 18. csütörtök, 9:55 | jaguar   Előzmény

"Viszont ha a meglátott jövő ismeretében más döntéseket hozunk, mint anélkül tettük volna, az már hat a sorsunkra, amit innentől magunk írunk."
Na ezt kerestem én!
De a "látás" abból is állhat hogy képek formájában egyáltalán nem, viszont akár sok apró jelet, viselkedést összerakva és hozzáadva a kívánt "összetevőt", tudjuk/érezzük hogy ez automatikusan hova vezet, milyen pálya felé tart? Akárcsak ha el tudjuk képzelni? Na és itt kell lekűzdeni valahogy azt hogy előre igyunk a medve bőrére?

Kis kitérő: az a röhej egyébként hogy épp pár órája néztem meg egy Futurama (http://hu.wikipedia.org/wiki/Futurama) részt (IV/1. eredeti hang!) és abban véletlenül visszaugranak az időben 1947-be. Itt a főhősnek a lelkére kötik, hogy nehogy beleavatkozzon az éppen akkor élő nagyapja életébe mert az megváltoztatja a jövőjét, és akár el is tűnhet - ok ez a Vissza a jövőbe 1-ben is így volt már)
Persze egyszer csak úgy nézett ki hogy egy katonai dzsip elgázolja a nagyapját, úgyhogy védve egyúttal magát is, rohanva arrébb lökte az úton átsétáló fiatal nagyfatert :).

Szóval két külön úton is megkaptam a választ a kérdésemre pár óra leforgása alatt? Wow ez ám a véletlen, örülök! :)