Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Ha belenézünk a jövőbe, az nem változtatja azt meg...
2008. december 18. csütörtök, 9:12 | Huszti Sándor -...

Pár hete vetítették a filmet valamelyik kereskedelmi tévén, akkor láttam először. Érdekes volt.

Önmagában az, ha belenézünk a jövőbe - szerintem - nem változtatja azt meg. Viszont ha a meglátott jövő ismeretében más döntéseket hozunk, mint anélkül tettük volna, az már hat a sorsunkra, amit innentől magunk írunk.
Ilyen tudatos döntések sorozatával tudja az ember valóban a kezébe venni a jövője (igazából a jelene) irányítását, mert a pillanat döntésének a következményeit is messzemenőkig átlátja és figyelembe veszi!

Amikor még jóslással foglalkoztam, akkor figyeltem meg, hogy vannak páran, akiknek ha megmondom a látható jövőjét, képesek azt elkanyarintani és a rossz eseményeket kikerülni! Ők többnyire hozott tudatossággal rendelkeztek, vagyis még az előző életeikben szedték össze azt, így a "vérükben volt" ez a képesség.
A legtöbb ügyfelemet azonban hiába figyelmeztettem a baljós eseményekre, úgy sétáltak bele, mintha nem is hallották volna tőlem pár héttel korábban!

Volt, aki valóban nem hallotta, és már a jós-szeánszon láttam rajta, hogy nem fogja fel amit mondok! Ismételhettem többször is, mintha nem akarta volna meghallani, mert a rossznak még a lehetőségétől is annyira félt, hogy nem mert azzal szembenézni!
Néhányan még örömmel is újságolták amikor visszajöttek, hogy gratuláljanak: eltaláltam, tényleg úgy történt minden, ahogy megjósoltam.
- Milyen kár! - gondoltam, ennek nem örülni kellene, hanem szomorkodni miatta, hogy ennyi tudatossága sincs az illetőnek, hogy kikerülje azt a gödröt, amiről már tud, ami felé halad az életében!

Persze van, akiben fel sem merült, hogy lehetne másképpen is, mint ahogy a sorsában meg van írva. Pedig ez az esély csak a tudatos döntéseinktől függ!