Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
hajni840203 képe
Keresgéltem...
2010. február 09. kedd, 11:08 | hajni840203   Előzmény

és több oldalon is megtaláltam ezt az írást, itt például http://canadahun.com/forum/showthread.php?t=4084&page=86 van pár érdekes hozzászólás is.

Akitől én tudtam meg ezt a hírt K.Tamás maga is egy eléggé ismert "közvetítő" (vagy valami ilyesmi, nem értek ehhez és ő ezt írta erről: "Január első napjaiban kaptam a saját csatornáimon is erre vonatkozó igen gyors emelkedésre utaló üzenetet, számokkal nem tudom mérni, de a fenti körlevél alaphíre szerintem is igaz."

Szerintem is inkább az "alaphír" a lényeg, a körítést már az az egyén egója is hozzá tehette aki leírta, továbbadta ...stb hiszen ez alapból egy körlevél útján terjedt el.

A levélben ez áll:"...akik erős ellenerőt fejtenek ki a Magyar Néppel szemben, mert nem bírják elviselni ezt a rezgésszám emelkedést. Nagy valószínűséggel elhagyják az országot, vagy visszatérnek a Teremtőhöz." ezt lehetne így is írni -megszoksz vagy megszöksz ;) De ha ez így van, akkor ez mindenkire vonatkozik, ugyanúgy a Magyar emberre is mint bármilyen más nemzetiségűre...

Ha tud valaki erről többet, vagy van véleménye/érzése a fenti hírrel kapcsolatban az írja meg ;)