Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Duálpárok
2010. február 07. vasárnap, 2:16 | Aliz37 (útkereső)

Én is megtaláltam..., maga volt a pokol... Rengeteg párhuzamos történés, képesség került felszínre, verseket írt én is, ő is régen..., az övé éppen egy regressziós hipnózis után íródott. Az utolsó verssora szinte megegyezett az én egyik versem utolsó verssorával:

"látni önmagad" (az enyém), "láttam önmagam" ez volt az övé...

Az első találkozás megdöbbentő volt, találkozásunk előtt közvetlenül magam elé merengve "bevillant" egy kép, láttam magamat vele ülni a Vörös Oroszlán teázóban. Találkozásunkkor A Vörös Oroszlán teázóba invitált (Szepes Mária által írt könyv címéről nevezték el a teázót, a könyv a reinkarnáció eseteit írja le), öt perc elteltével csak néztük egymást, csak a lelkünk "beszélt", egyszerűen éreztem a gondolatait és ő is az enyémet.
Lakása berendezése, stílusa, megegyezett az enyémmel...
A kilencvenes évek elején jártam az üzletében a belvárosban, de akkor nem kerültünk kapcsolatba...
2004. november közepén jártam egy látónál, kiderült, hogy ebben az időpontban ő is járt nála...

Majd jött a feszültség... , lassan körvonalazódott, hogy a rendkívül magas szellemi szintje ellenére volt egy komoly pszichikai "becsípődése" amin nem tudott segíteni..., (bevallom, nekem is volt hasonló problémám) ami a végén pokoli fájdalmakat okozott mindkettőnknek... és el kellett engednem... Nem tudtam..., négy hónapon keresztül vártam, tudtam, hogy visszajön, így történt, még három alkalommal találkoztunk..., ismét elment...
Már nem várom, bár néha "érzem" a gondolatait...