Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Nem bírom ki, Csizike
2010. február 06. szombat, 15:30 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Tudod, attól ,hogy az ember könyveket olvas, nem oldódik meg semmi. Attól, hogy többször leírod magad, csak az derül ki, hogy nem jutottál előre, mert még mindig ugyan azokat a lózungokat írod le, amiket egy éve, függetlenül attól melyik témáról van szó.
Nem azt kellene javasolgatni, hogy ki milyen könyveket olvasson, bár lehet már nem is kell, mert kiidézed ide a lényegüket. A könyvek jók, de nem azért, hogy kiírjuk őket egy szájtra, hanem hogy megtaláljuk benne magunkat. Minden ami nem EZ az hárítás, addig sem kell szembenézned magaddal.
Gondolkozz el azon, hogy amig olvasol, idézel, filmeket keresel a youtube-n addig nem vagy ITT. Az általad - teljesen jogosan - tisztelt E. Tolle pont azt tanítja, hogy amíg olyan dolgokkal foglalkozol ami távolt tart magadtól addig nem vagy a pillanatban. Órákat foglalkozol - mint írod - a beírások összeállításával a mi megsegítésünkre. Semmi vaj azzal, hogy ezzel első sorban magadnak segítesz, de javaslom meggondolni, hogy hözben hol vagy? Ugye nem ott a pillanatban, hanem a vélt "bűneinknél", az általad nyújtott segítségnél.
És, ugye tudod, hogy ha most ezért engem elhordasz mindennek, akkor az csak tükör!
Bocs, de kedvellek annyira, hogy ezt megosszam veled!

Üdv!
Hédi