Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Hali, üdv a klubban!
2008. december 12. péntek, 23:52 | zsuzsanya

Szia Inyó!

Úgy tűnik, legtöbbünk ugyanazt a módszert választotta leszületése előtt, hogy találkoznia kell egy olyan személlyel, akit feltétel nélkül tud szeretni, és aki nem viszonozza. Ettől a kíntól pedig végre elindul az útján. Biztos odafönn is van tematika, amiből választani lehet...
Sanyi tanácsán elgondolkodtam, mármint az érzelmi bevonódásomat tudatos döntés előzze meg, mert utána már iszonyú nehéz az oldás. Puff neki, ez már késő bánat, de most elhatároztam, hogy én is sztrájkolok. Ezt a demokrácia luxusának tartják, hát éljünk vele. Elzárom egy kicsit a szeretet csapot.
Hajt az ösztönöm, szeretném kiélni a szeretteimen, de nem hagyják. Eddig mindig ők voltak az elsők, a gyerekek, a férj, és minél inkább ajnároztam őket, annál jobban menekültek előlem. Anya, feleség, nő, lélek volt a sorrend. Energia az első kettőre még jutott.
Most egy kicsit fordítok a sorrenden. Ugyan mit vesztek vele? Eddig sem kaptam meg a figyelmet. Most egy kicsit csak magamra fogom pazarolni azt a törődést, amit ők kaptak. Kíváncsi vagyok, vajon észrevesznek-e valamit. Teszem a dolgom továbbra is ugyanúgy, csak erővel kell visszafognom magam, nem lesz semmi szuttyongatás, nagy ölelés, csak kis puszi, mosoly, esetleg simogatás.
Vagy megkönnyebbülnek majd, hogy na végre, de lehet, hogy pedálozni fognak kicsit. Én addig is jól elleszek magammal, elfogadom úgy, ahogy van, ez van, ezt kell szeretni, hozott anyagból dolgozunk.
A kutyánál kezdtem, ott bevált, lehet, hogy működik a dolog?
Szenvelgés helyett irány a boldogság!