Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
Karmikus kapcsolat, kötődés elengedés
2008. december 10. szerda, 14:18 | Huszti Sándor -...   Előzmény

Az utolsó mondatod kicsit misztikusra sikeredett, vagy csak én nem értem miről is van szó!

Én úgy mondanám, hogy addig veszi körbe magát az ismerős lelkekkel, amíg fel nem dolgozza az életeken keresztül feléjük szőtt és feldolgozatlan érzelmi kötelékeket.
Ennek a feldolgozásnak egyik bevált tudatos módszere a reinkarnációs utaztatás, ahol vezetővel, vagy anélkül, egy meditatív állapotban előhozzák a közös előző életek emlékeit, és ezek meglátása olyan katartikus felismeréseket hoz az átélőnek, amelyek segítségével el tudja engedni a karmikus kötődését.

De előfordul, hogy az utaztatás nem segít, hiszen nem csak tudni kell a kötődés kialakulásának idejét és történetét, hanem el kell elengedni a kötődést, ami minden igyekezetünk ellenére is iszonyú nehéz!
Ezt segítendő, kidolgoztam egy módszert, amellyel a karmikus kapcsolatokat tudatosan, meditációban fel tudjátok dolgozni, az érzelmi és más kötelékeket el tudjátok engedni.

A módszer tökéletesen működik, nem kötelékszálakat nyiszálós-vagdosós félmegoldás, hanem valóban a gyökerénél ragadja meg a kötődések okát. Aki tanulta és alkalmazta, azoknak mind segített, én is ezzel a technikával engedtem el jó pár karmikus kötődést.

Ajánlom a figyelmetekbe, a Párkapcsolat - Sirály csomag tartalmazza a módszert és hozzá a meditációt, gyakorlatot.