Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Hedi !
2010. január 25. hétfő, 16:08 | kobold   Előzmény

Amint látom, és figyelmedbe is ajánlom, h nem a gyerekekkel, csecsemőkkel foglalkoztam az írásomban. Hanem a "felnőttebb" emberekről. Nem is beszélve arról, h nem a kivételeket emeltem ki, hanem a nagyobb részt, akikre inkább vonatkozik. Elő lehet ilyen-olyan esemányeket, történéseket venni, amik egyedik. de én nem azokról írta.... Egyik feledata, h lásson, más azért kapja, mert.... más azért, h használja...stb. Ezek sztem, a belekötés jellemzői. Hiszen az írásom a kérdésre volt válasz, és nem teljeskörű. Mert nem könyv, vagy értekezés volt. De kiegészítésként nagyon hasznos lehet. Köszönöm.
A megilyedés résszel nem értek egyet.!!! Ismerős az írásod, mivel ugyan az volt a gondolata az illetőnek is, amit írtál. De sajos, akkor nem vagy tisztában azzal, amit és amiről írtam. Ez a ffi egy elismert gyógyító, és sok helyen tanít is. Tehát, nagy tapasztalatú, és nagy tudással bíró ember. Mégis megilyedve rohant ki a lakásból, és segítségért telefonált az ismerősei felé. Ahoz képest mi sehol nem vagyunk, és mégis azt állítottad, amit olvastam.
Belekötöttél olyanba, amiről/akiről nem volt ismereted, és olyan következtetést vontál le belőle, ami nem volt helyes -nézőpont nélkül-. Mielőtt véleményt írok vmiről, megismerem a "vmit". Látom, semmit nem tapasztaltál még ilyesmit. Mondjak más pld-t is? Belegondolnál.? Sajnálom, de csak a kritika visz előrébb. És nem is szeretnék ezos párviadalban részt venni. Ki a jobb címmel sem. A harcban nincs sohasem győztes. A tapasztalataink is lehetnek mások. Itt csak megosztjuk esetleg, de győzködni nem fogok semmit. Veled, és Karmatörlővel egyetemben. én teljesen más vizeken evezek. Mint a lapon vki már írta, h "de magas szintre képzelem magam" jellemzőt elkerüljem, most megjegyzem, csak más csónakot jelez, nem szintet.!! Bármikor szívesen elbeszélgetek veletek arról, h merre van a mesevilág, de vitába, és "ki az okosabb" nem megyek bele. Inkább kerülöm a válaszaim írásaitokra. Bocsánat, nem megbántást írtam most, és én sem vagyok megbántva, mert miért is lennék..... De látom, így nem fog menni a gondolat kicserélés egymás között, a tanítás, tanulás, látás-bővítés. Sajna. Remélem nem bántottalak, meg, akkor bocsánat.

Szívesen átadom az "igazad van" staféta botot. Legyen úgy, ahogy gondolod.

SziaSzia Kobold