Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia !
2010. január 25. hétfő, 2:24 | kobold   Előzmény

Akkor gondolkozzunk együtt.
A meditációnak titulált, valósan csak relaxáció. Majd ha napi 5 órát meditálunk, akkor jól megy majd. De maradjunk a medinél.... Mindenkinek saját belső kódrendszere van a megfejtéshez. Nem minden az, ahogy látjuk, mert ott a kód, és a köret. A köretet ki kell szűrni, mert ez haszontalan infó. Tehát, gyors forgalom van ott... Nem elemezzük most..., jó?
3.szem. Így nevezzük, mert mondván ottan volt még 1 szemünk valaha. Hát, ha ez igaz, de most nincs. Most van ott egy üreg mögötte. Ugye? Olyan elektrónika nélküli dekódolást tudunk csinálni vele, mint a műhold vevőknél. Vagyis, hogyan? Az elektrónikánk még nem tud olyan nagy frekvencián működni, ami az átvitelnél viszont nagy nyereséget jelentene, ezért az áthangolást egy kis zárt doboz végzi, és egy belógó drót. A dobozka freki "átforgatása" után, a drót viszi az elektrónikához a jelet, ami már kezelhető frekin van. Lehet ez a 3.szemnél? Talán igen-talán nem. :-)
Aztán. A 3.szemnél csakránk van, méghozzá az érzelmi oldalon. Ezt emlegetjük mindig. De van hátul is. ÉS. A csakrával akar vki látni??? Talán igen- talán nem. :-)

Aztán a halál színe nem a kék. Van egyáltalán színe? Az baj lenne. A kék fertőtlenít, és gyógyít. A torok csakra színe. Amúgy, amikor az ember meghal, és a lélek elhagyja a testet, akkor elszürkül, és a korona, v 3.szem (esetleg máshol is lehet) helyén lép ki. Független attól, h a tudatgömb a gyökércsakra felé megy. Ha vkinek több tudatgömbje van, akkor megszálló van benne!, vagy ha csaj, akkor esetleg terhes...... Talán igen- talán nem. :-)

Ez ilyen egyszerű. A tábla, vagy a fal az előadás alatt, ha unalmas szokott ilyen lenni. Általában első arany-fehér látható, 2-5 cm. Aztán a 2. réteg, általában a mostani embereknek zöld, vagy kék, valamint vegyes színei. 3. réteg már csak pár embernek "látható". 4-5 felett, már csak mosolyogni lehet rajta, mert tényleg 1-2 ember 1 országban. Bár van olyan is :-), aki látja a 7. réteget is, de akkor le a kalappal előtte, mert az szerintem az univerzummal egybeolvad, és az a mindenséggel egy. De jól hangzik, és lehet mosolyogni rajta, és meg lehet hagyni a hitében. Talán igen- talán nem. :-)

Sztem nem csak talán, hanem minden igen
SziaSzia Kobold