Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia jaguar
2010. január 24. vasárnap, 22:51 | kobold   Előzmény

Sztem lehet gyakorolni, az nem rossz dolog. A technika egy dolog, de ha alkalmas lesz az ember rá, h lásson, akkor sikerülni fog neki. Ha nem, akkor nem lesz semmi változás. Van akinek működik, mert dolga van vele. Van akinek a szülei nem nézték hülyének a gyereküket, és most is látja. Igaz, én nem tartom jónak, h "lát", mert még nem érett rá, és elsősorban legyen gyerek, és legyenek barátai, ne közösítsék ki. Mindennek meg van az ideje. A "látásra" valő érettség fontos dolog. Akinél működik, az csodálatos dolgokat láthat, de mindenben a hiba, h a ronda dolgokat is látja. !!! Ezért kell az érettség. Talán itt nem a kor, hanem a látottakra való felkészültség, és kezelése a fontos.!!!
Vigyázni kell, h mit is nevezünk "látásnak". Az emberi agy nagy vagány, és okos szerkezet. Bármit meg tud jeleníteni a "szem" előtt, ami nincs is. Tehát, a "látás" jót is, meg rosszat is megmutat. Csak egyik nem lehet. Még a felkészült is megilyed, nemhogy a készületlen. Főleg akkor, amikor pl a szobába belép az ember, és egy plafonig érő sáska szerű vmi van a szobában.... Mindez él, és mozog... Tehát, ez jó teszt lehet. Mindent, vagy semmi. Van olyan is, amikor csak a felszines részt látja, mivel addig tart a látása. Ez akkor jó még, nem a képzelet világa.
A másik, h a szem "látásspektruma" elég kicsi. Mint a hangszóró. A HIFI 20 Hz-20 kHz ig szól jól, egyenletes a hangelosztás. A magasabb is hallatszik rajta, de egyre halkul. Itt is, a szem lát egy kicsit még tovább, mint a fizikai világ. Ez még nem olyan ilyesztő, szerencsére. a rossz, csak foltok, és szinekként jelentkeznek....
Tehát, a fizikai szem, nem alkalmas a nem fizikai világ látására. Mint az aura fotó. Csak vmi hasonló, de nem az. Hatalmas teszt, és kutatás, statisztika van mögötte. Melyik folt, mit is jelent.
A legfontosabb, h sztem akkor nyílik ki vki "szeme", ha lelkileg, szellemileg felkészült. Ill, vmilyen más behatás érte. Talán nem kellene siettetni, ha nem muszály. !!!!!!
Ne is legyen akkor csalódás. És mi van akkor, ha az illetőnek éreznie kell, és ő látni akar, majd elmegy a kedve, és sutba dobja a tudását, mert nem lett látása. Holott, remek érzékelő, és gyógyító lenne, látás nélkül.
Jópár év után is meg tudok néha ilyedni. Igaz évente 1-1 alkalom, de azért horror. Szerencse, h akkor látok, hallok, érzek...csak, ha dolgozom vkin. Amúgy itt vagyok a Földön. Van aki átsétált az utcán, mert zöld lámpát látott, pedig a busz, villamos dudált, nekik volt zöld...... Nem beszélve a vezetés !!! Amikor .....
Szóval mindent idejében, és felkészülten... Gondolom én..

SziaSzia Kobold