Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
auralátás
2010. január 22. péntek, 12:05 | pkriszta89

Szia.

Olvastam az írásod, és gondoltam hozzáfűzöm a gondolataimat. Nem rég olvastam el Az aura érzékelése című könyvet Ted Andrewstől. Ajánlom figyelmedbe, mert nagyon sok hasznos információt tartalmaz. Nincs benne hazugság. :)

Az aura voltaképpen a minket körülvevő energiatér, amely kb 2,5-3 méteres ovális alakban észlelhető körülöttünk. Velünk születik, ha lehet így fogalmazni. A gyerekek fogékonyabbak a látására, ezért van az is, hogy nagyon sok gyerek színeket rajzol az emberek feje felé, illetve köré. Ők még nem vesztették el a képességüket. A mai társadalomban sokan nem veszik jó néven azt, ha egy gyerek lát ilyesmiket, és ezért igyekszenek kiölni belőle ezt a képességet. Ezt nem lenne szabad.

Amúgy pedig felnőtt fejjel is lehet látni, érzékelni az aurát. Éreztél már úgy, hogy kellemetlen érzés fogott el bizonyos emberek közelségében, mások mellett pedig éppen, hogy jól érezted magad, mintha feltöltődtél volna energiával? Ha igen, akkor érzed az aurát. Ahhoz, hogy meg is lásd, gyakorolnod kell. A könyvben hasznos tippeket adnak a módszer elsajátításához.

Ha azt szeretnéd megtudni, milyen a te aurád, javaslom keress fel valakit, aki foglalkozik a reikivel. Ők nagyobb eséllyel látják. :)

Sok sikert a látáshoz. Ne feledd, mindenki képes látni. És ne csak láss, megláss.

Üdv:
Kriszti