Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Aditi képe
Tanulságos energia-játék...:)
2010. január 21. csütörtök, 22:32 | Aditi   Előzmény

Kedves Karmatörlő!

Köszönöm a hozzászólásaid!

Lehet, h furcsállani fogod, amit most írok, de úgy érzem ezt kell tennem.

Ma voltam egy kedves, nagyon profi új barátomnál, aki kineziológus és nagyon sok minden új dolgot értettem magammal kapcsolatban, sok válaszra leltem, több, nagy oldásom is volt, és új hogyanokra találtam. Amik működnek.

Nem szeretném elmagyarázni, részben, mert még nagyon friss, részben mert azt hiszem egész idáig ezt tettem, és most rádöbbentem, hogy megint zsákutcában járok. Belementem veletek egy energia-játékba.

Figyeld csak meg, mi történt, ha egy kicsit "visszalapozol" a beszélgetésünkben.

Én írtam valamit (a szerelemről, arról, mit hogyan élek meg, milyen tanulságokra jutottam AZOKHOZ KAPCSOLÓDVA, akik előttem szóltak, vagy témát írtak. Ehhez mindenki a maga módján kapcsolódott, csatlakozott, ahogy érezte.

Volt, aki csak olvasta, volt aki el sem olvasta, volt, aki pozitíva kapcsolódott (abban, amiben közös a megélésünk), és volt aki negatívan (reagált).

Bocsánat, hogy ezt mondom, de te ez utóbbiak közé tartozol. (a másik elemzése, ha nem kérte, vagy kritika, stb) Erre én elkezdtem "magyaráznia bizonyítványom", mintha kéne, meg még meg is értetni veled azt,a mit lehetetlen: a belső világom, és a saját utam. "Segíteni meglátni" amit nem tudsz, én meg már "igen" a saját megéléseim tapasztalatai által.

Valójában én nem is akartam semmi ilyesmit. Nem vágyom rá, hogy elemezgessetek.
Nem ezért írtam. Csak írtam. Hogy akinek tetszik, akihez kapcsolódik, aki hasonlóakat él (mint ahogy ez meg is történt), ahhoz kapcsolódhassak és viszont.

Igaz, én folytattam az energia-játékot, de csak azért, mert nem vettem észre, mi sarkall erre. Most már tudom. És ezért abbahagyom.

A betegséggel kapcsolatban is léptem egy nagyot, néhány felismerés ma segített. Hogyan tudom letenni.

És a volt pasimmal kapcsolatban is konkrétan kiderült, mi volt az a nem-tudatos gondolat-kapcsolat, ami miatt ilyen sokáig húzódott ez a se veled-se nélküled. (Az a bizonyos illúzió-felhő) És oldottam. :) Mindkettőnknek csecsemőkorból származik. És ezután másnál is észreveszem, és segíthetek neki meglátni. Ha kéri.

Azt hiszem csak azt akarom neked mondani, hogy szeretném, ha megértenéd, hogy nem a beszélgetésünk segített, hanem a ma délelőtti találkozó. Ezért tényleg jól éreztem, hogy az elemzés csak egy lépcső volt a fejlődésemben, most a megélésé a pálya. És ez nem arról szól, hogy jó e az elemzés, amit csináltok, hanem egyszerűen konkrét okai vannak az életemben, amit eddig nem ismertem fel. De most igen..

Igazából a betegséghez való ragaszkodásom egyik dagonyája volt az elemzés. Marha jól tudok elemezni. Bármit kielemzek.

Téged, pl. ha most úgy erőmnél is volnék, asszem fél perc alatt szétszednélek, hogy sírva könyörögj az elméd épségéért.

De ez nem vezet sehova. Sem neked, sem másnak, és főleg nekem nem, mert csak tovább menekítem magam a valódi feladataim elől. Nem tudom, ezt érted e, de attól még így van. Ma megértettem, és ez végre segít, hogy letegyem a felesleges agyalást. A felismerés és az agyalás-elemzés nem ugyanaz!)

Nem kétlem, hogy az elemzés, a miértek keresése jó. És sokaknak jó sok dologra. Nekem is jó volt átmenetileg.

De vannak más jellegű feladatok, ahogy írtad, más utak.

Most ezt kell járnom. Már érzem, és ma óta tudom is.

Úgyhogy szeretném lezárni a beszélgetésünk azzal, hogy köszönöm, mert mégis tanulságos volt, csak nem az volt a tanulsága, amit bármelyikünk hitt első körben. Azt hiszem, valójában így működnek a felismeréseink igazából.

És ha még írni fogok ezen az oldalon, mert valamelyik megélésem kapcsolódik valakikhez, szeretném kifejezni, hogy nem azért teszem, hogy velem foglalkozzatok. Ha így érzitek, arra azt kel mondjam, belőletek indul ki az az energia. Nem az enyém.

Ugyanakkor nagyon örülök, ha kapcsolódtok hozzám, akinek van inspirációja, meglátása, ami KAPCSOLÓDIK, tapasztalata, amit megosztana, vagy öröme, tanulsága. A többiek is nyilván lesznek mindig. Tudom, hiszen én magam is sokszor reagálok amikor nem kéne. Ezekre nem fogok válaszolni.

Mert nem energia-játékokat akarok játszani. Csak ÉLNI. LÉTEZNI. ÖRÜLNI és megosztani azt. Őszintének lenni, örömben, bánatban, kétségbeesésben, felismeréseimben. Így engedni ki önmagamból az elfojtott élet-energiákat, hogy ne teremtsem újra magamnak a poklaim. Hogy ki hogy reagál erre az az ő dolga És ha az egójával, az az ő pokla. Ezentúl nem szívom magamba. Hagyom az övének lenni. Nem kritizálom, és nem védekezem, de még csak nem is fogom akarni megmagyarázni neki, miért nem jó ez (neki). Mert ő tudhatja csak ezt.

És, ha tanácsot kell kérnem, úgy is megteszem, mint ahogy tettem is, és kaptam is számos jó meglátást, szeretetet, vagy biztatást, vannak élő kapcsolataim néhányótokkal.

Lehet h ez már csak a személyes tapasztalat kivetítése, de úgy érzem, az odaadás útja, az elengedésé, a megélésé és belső átéléseké (ezek egyek), csakúgy, mint a művészeté ugyanúgy részét kell képezzék a fejlődésünknek, mint az intellektuális út. Mind a hegyre vezet.

Az egész kapcsán még az jött le, hogy egyáltalán nem annak láttok, aki vagyok. Talán csak azok, egy kicsit, akik tudtak kapcsolódni. És ezzel én is így vagyok.

Azt hiszem mindenkinek a maga dolgával kellene törődni. Csak ezután tudunk igazán segateni másoknak. És csak azáltal, hogy a magunk dolgát tesszük és éljük.

A létezésünk egymás számára az, ami elsősorban felbecsülhetetlen.

Nem a szavaink, még csak a tetteink sem olyan fontosak. Semmi, ami kivetülés. Azok csak következmények.

ha tudunk kapcsolódni önmagunkhoz, amit csak mi tehetünk meg, és érhetünk el, ha valami akadályoz ebben a tudtunkban, akkor ezek a következmények szépek lesznek, és megváltás a környezetünk számára is.

Amikor ez nem (vagy még nem) sikerül, akkor energia játékok szintjén rekednek a szavaink, a segítő szándékunk. És az az, ami fárasztó, és eredményes ugyan, de csak úgy h meglátjuk, mit NEM kellene tennünk. (Ez az Ördög Arkánuma a Tarot-ban)

Ahogy írtad, ki kellene mászni a pokolból. Ez történik.

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást!

Minden jót!

Namaszte