Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Öreg pánikos
2010. január 21. csütörtök, 22:11 | Névtelen (útkereső)

Tapasztalataim szerint a pánikosok leginkább gyerekkori traumák miatt gyulladnak be. Ez lehet halálfélelem is, sokat hagytak sötétben, egyedül kellett "erős férfiként" az erdőn át hazamenni, stb. Mivel neked a tüneteid az emésztés területén vannak, a helyedben itt ásnék. Esetleg megkérdezni a mamát, hogy nem voltál e bepisilős, vagy hasonló. Csukd be a szemed, idézd fel a jelenség fizikai érzeteit és hagyd hogy időben visszavigyenek ahhoz a traumához, ami kiválthatta. Az oldás szerintem már magától fog menni.
A pánikosok gyakran tudnak depisek is lenni, ami sokszor nem manifesztálódik, látensen cipelik magukkal. Itt is néz körül adott esetben.
Én "gyakorlott" vagyok mindkét kérdésben, a depit már leküzdöttem, nagyon megszenvedtem vele. A para még manapság is elő tud venni, amikor este lámpát oltok. Gyorsan megvigasztalom a "gyereket" és húzok aludni mint a baba.
A fehérköpenyesekről pedig annyit, hogy ha csak nincs egy tuti, rég óta ismert szakember a környezetedben, ne kerülj a karmaik közé. Ők nem beszélik a mi nyelvünket. Meg tudod ezt te oldani magad is, ez egy feladat, egészen biztos oka van, végig kell járjad a gyógyulás útját.
Szép álmokat.
Hédi