Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Kirsikka képe
Karmatörlő, de jó!
2010. január 21. csütörtök, 19:46 | Kirsikka   Előzmény

Megválaszoltad a fel sem tett kérdésemet is!:) tehát, ha jól értem, akkor a lelkünk viszi magával a meg nem oldott dolgokat, meg nem tanult leckéket, míg az egó minden születéssel csak az aktuális élet programját veszi fel, "új lesz" a fizikai testtel együtt, mert ahhoz tartozik... (?)

Betegségek: ha belegondolok sejtszinten bizony gyilkolás folyik... van az a jó kis francia rajzfilm "Egyszer volt hol nem volt... az Élet" sokszor gyógyulás idején elképzelem, ahogy folyik bennem a harc és a limfociták meg más immunrendszerhez tartozó sejtek (csak a limfocitáknak olyan jó nevük van:)) győzelmet aratnak...
Előszeretettel olvasom a betegségek lelki okaival foglalkozó könyveket, mert arra már rájöttem, hogy hiába gyógyszerezem magam, akár természetes gyógyszerekkel is -nem a szó szoros értelmében vett mérgekkel- ha a lelki ok megmarad, a baj visszakacsint. De ez a gyilkolás-hasonlat eléggé szíven ütött... mindenesetre arra jó, hogy sokkal komolyabban vegyem magamat, a kis bajaimat, ne hagyjam elhatalmasodni. Szóval köszönöm szépen! ...még egy kicsit tovább gondolva sejtszinten folyamatosan megszületünk és meghalunk... uhh, na ezen lesz mit meditálni!

Te mit művészkedsz? Írsz -ezt mondtad.. illetve írtad :) mit? (vagy titok?:P)