Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Kirsikka!
2010. január 21. csütörtök, 19:13 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

A betegségek magunk gyártotta leckék. Minden betegség. A halálos betegségek halálos leckék. Aditinek olyanja van, amivel sokáig észrevétlenül és halálosan gyilkolta magát. A betegség típusa a konfliktus lényegét is megmutatja. Önútálat és agresszió. A tükör mit mutat? Öngyilkol és önútál. Mi az alapkonfliktus, ami megjelenik a tükörben? Gyilkolt és ezért önútál, hevesen.

Csak ezért van a gyilkosozás, ez egy emlékeztető konfliktus neki. Semmi más. Csak ennyit írtam neki. A tükör mesél. Az egója, a jelenlegi inkarnáció egója lehet tökéletesen más, mint a lélekben elutasított énje, ezért sem könnyű elfogadni a tudatalattiban megbúvó tapasztalatok énjeit. Ezzel többnyire így vagyunk mindannyian.
Lehet, hogy azt vállalta, hogy vezeklésként jó sokat szenved és belehal, ez a sorsgöbjeibe be van kódolva, csakhát a tudati fejlődés sok mindent felülírhat.

A krónikus nyavalyák mindegyike emlékeztető konfliktus. Sokkal tovább vezetnek, mint a közvetlen kiváltó esemény. Az aktivizálja a tudatalattiban a kiváltó okként szolgáló konfliktust. Az agyban, a torokban, a szívnél, vesénél, májnál, a női szerveknél, a hormonrendszeren, a bőrön, stb. más és más jelentéssel bír és más a tartalma. Mindenkinél más, de vannak típusai.

A harmadik művész
:)