Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
heidi képe
Szerintem mindenki TÁRSRA vágyik!
2008. december 07. vasárnap, 10:28 | heidi

Az én életem szólt már arról is, hogy mindenem megvolt, de mindenem! És mégis nagyon boldogtalan voltam , mert a tárgyak,megszerzése, vagy a pénz birtoklása egyszerűen tényleg nem boldogít, ha nincs egy szerető társad, és akkor azt kívántam magamnak, hogy jöjjön valaki,...........Úgy fogalamaztam, nembaj ha nincs semmije, , ha egy rozsdás biciklije van, és egy nádtetejű háza, csak a szíve hatalmas legyen! És olyan sokszor kívántam, hogy bevonzottam , és tényleg szinte semmije nem volt, de jött, és én nagyon boldog voltam, lemondtam érte mindenről, ahogyan azelőtt éltem, /nem volt könnyű/ ...........2 autóval jártam előtte.....És vettem én is biciklit, elkezdtem gyalog is járni, és a csodák rámtaláltak, kinyílt a világ!!!!!! Az autóból nem lehet látni olyan dolgokat, amit gyalogosan, vagy kerékpárról nézve megtapasztalhatsz!
Észrevettem kis apró dolgokat, amik olyan érzéseket okoztak, amelyeket azelőtt messze messze kerestem, sokat utaztam, és mégsem kaptam meg sehol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bátran kijelenthetem, ha választani kell a párkapcsolat, vagy egyedül mindenem meglegyen: inkább szerényebben éljek, de a társ a megértő társ, aki egyben a szerelmünk, a játszótársunk, a testvérünk, a barátunk, szóval a társunk,és vele végigjátszani az életet.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
úgy gondolom, akik egyedül élnek, nem őszinték még önmagukhoz sem, és csak hangoztatják, hogy nekik így jó......nem írom ide, miket szoktak mondani, tudjátok................de ez az ő döntésük.