Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
AZ EGO IGÉNYE A FÖLÉNY ÉRZÉSÉRE
2010. január 19. kedd, 10:52 | Névtelen (útkereső)   Előzmény

Ez a tanulmány rólad szól? Lehet, hogy Te ezért írsz ide ennyit?! Erikát letoltad a stílusáért, erre ugyan azt a formát hozod velem szemben. Hát mi ez, kedves Csizike? Másban kritizáljuk, magunkban meg... Azt hiszem, hogy Te vagy aki nem változol. És mond, egyáltalán miért akarsz Te engem megváltoztatni? Jó vagyok én úgy ahogy vagyok. Az hogy nem azt írom ami neked tetszik, hát ilyen az élet, nem mindig az történik amit szeretnénk. Minden esetre a kifakadásod hevességéből arra következtetek, hogy valahova betaláltam. Hogy hova azt Te sosem osztod itt meg senkivel. Magadban dolgozod fel, így van jól. Van ez így másnál is.
Azért azon elgondolkoznék a helyedben, hogy miért van az, hogy mindenkit, kivétel nélkül kiosztasz aki bármilyen kicsit is nem ért veled egyet, hogy soha nem tudod levonni a következtetést belőle? És ne feledd a külvilágban magadat tükrözöd vissza! Arról nem is beszélve, hogy aki személyesen nem áll ki a nézeteiért, csak a bitek mögül tüzel az valamit rejteget.
Bármennyire is próbálsz elijeszteni, továbbra is fenntartom magamnak a jogot, hogy amig Sanyi engedi addig meg fogom írni véleményemet a beírásaiddal kapcsolatban.

Üdv!
Hédi