Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Inyó képe
Előző életek segítenek...
2008. december 06. szombat, 1:01 | Inyó   Előzmény

Kedves Névtelen!

A karmikus kapcsolatokról mesélnék, ami az én életemben is volt! Biztosan több is, de egyről bizton tudom!

Már a megismerkedésünk is különös volt, de ezt nem mesélem el. Majd a megismerkedésünket követően sokáig csak virtuálisan tartottuk a kapcsolatot, amjd valójában is összejöttünk egy rövid időre. De mégis hiányzott valami a párkapcsolatunkból, így befejeztük az együttjárást. És ezt követően...jött a tanulás!!!

Nem tudtam elszakadni tőle, iszonyat nehezen engedtem el! Baromira fájt és hónapokig ki voltam bukva! Nem értettem, hogy miért ragaszkodom ennyire hozzá és miért érzek olyan erős kötődést, feltételnélküli szeretetet iránta, hisz oly rövid ideig jártunk együtt és nem is kaptam tőle oly sok szeretetet, gondoskodást, figyelmet! Akkor miért?

Kutatni kezdtem, hisz nagyon szenvedtem és szerettem volna enyhíteni kínjaimon. Könyveket olvastam, így egyre jobban belefolytam az ezoterikába, spiritualitásba! Ezt mindenképpen neki köszönhetem! A tudatlanságból az ő közvetett és közvetlen hatására léptem ki és indultam meg a tudatosodás, önmegismerés útján! Ezért is hálás vagyok neki!

Kerestem a megmagyarázhatatlant. A keresésben eljutottam egy pránanadis ismerősömhöz, aki felajánlotta, hogy keressük meg a gyökerét ennek a kötődésnek és utazzuk meg előző életeimet. Megutaztuk és megkaptam a  magyarázatokat, hogy miért kötődöm hozzá ennyire és milyen céllal, feladattal találkoztam vele ebben az életemben. Megkaptam a válaszokat a kérdéseimre, ami megnyugvást, békét adott és már jóval könnyebben ment az elengedés!

Mára már tudom és érzem, hogy ő valószínű bárhogyan viselkedhet velem ebben az életemben, én mindig szeretni fogom, feltétel nélkül! De ezt az érzést már nem keverem össze a szerelemmel, szexuális vonzódással, mert átlátom az előző életeinkben történteket, így a helyén tudom kezelni az ezéletbeli tetteinket, eseményeket!