Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Szia Aditi!
2010. január 18. hétfő, 8:32 | u.erika   Előzmény

Bocs,de már nem tudom megállni hogy ne rondísak bele a kis rózsaszínü csodavilágodba amiben fogva tartod magad!

Egyébként igaza van Karmatörlönek abban amiket Neked írt a másik blogban!Hogy öt mi zavarja és mi nem az az ö dolga,és nem szeretnék belemenni.

De!Nem lehet nem észrevenni hogy amit Te csinálsz magaddal az valóban gyilkosság!Elszörnyülködve látom,hogy lassu és fájdalmas halált válsztottál magadnak!

Persze ha nem akarsz fejlödni az a Te döntésed!De nem kell másokat is beszórni a gyilkos rózsaszínü porfelhöddel!Aditi Te reménytelen eset vagy!De ez sem baj hisz mindig vannak reménytelen esetek,akik gyógyithatatlan fertözö betegségben szenvednek!De aki ebben az állapotban van,ha már ömaga meggyógyulni nem képes,akkor legalább igyekszik megóvni magától a többieket.

Aditi!Amikor megjelentél az oldalon,hatalmas energialeszívással kezdted!Nagy ,,sikert"arattál,hiszen mindenki veled foglalkozott!;)A Sanyi még blogot is nyitott Neked!Akkor még csak segítséget kértél.A sajnálat energiából vetted az erödet.

Most visszajöttél gyilkolni!Visszajöttél,a betegséged végsö stádiumában hogy magaddal vidd akit még el tudsz csábítani!Hogy ne kelljen egyedül meghalnod!

A müvész,nem csak a rózsaszín mesevilágból nyerhet ihletet!Ezek a müvészek,a rózsaszín ködfelhöben elpusztulnak!Fizikailag megbetegednek.Depresszio,függöség,öngyilkosság,elmebaj.De nem baj,ez sem hiszen a betegséget,és a betegeket is el kell fogadnunk szeretettel.

Aditi!Egyébként a máj és epe=keserüség Visszanyeled,és elnyomod a keserüséget!(nem könyvböl olvastam) ;)

Megkérlek Téged szeretettel,szenvedj ha akarsz,de kíméld meg a környezeted önmagadtól.Tudom hogy így hamarabb meghalsz,de nem tudlak sajnálni,hisz ez is a Te döntésed!

Szeretettel:Erika