Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Az út röviden..
2010. január 17. vasárnap, 23:59 | u.erika   Előzmény

Sajnos,nem voltál köztünk...
Az ugy kezdödött,hogy a karmatörlö uton-utfélen belémállt...
Ez már kezdett elviselhetetlen lenni a számomra,és már fontolgattam azt is hogy hagyom a f...be az egész oldalt,és nem idegesítem többé magam ilyen hülyével mint a Karmatörlö.(Bocsi Karmatörlö!)
Szóval irtó mérges voltam,és közben a Sanyi cd-jét hallgattam.Az alapján kezdtem el matekozni magamban!ìgy:Mérges vagyok-->miért vagyok mérges?-->fáj hogy hazugságot állitanak rólam,és még számon is kérik azt a hazugságot amihez tényleg semmi közöm-->mi is az a hazugság?=hogy gyenge nö vagyok!-->mi a bajom a gyenge növel?=hogy kizárom magamból,és azt gondolom hogy ez nem én vagyok!=S akkor már leesett! Hogy nem ez volt az elsö eset hogy folyton a gyenge nöt akarták meglátni bennem!S pontosan azért,mert kizártam magamból,és a gyenge nö folyamatosan az ajtómnál kopogott!

Nem kellett változtatnom a viselkedésemen,csak magamban kellett elfgadnom a gyenge nö összes jellemzöjét,és csoda történt!Egyszerre megszünt a féltékenység irányomba,és engem sem zavar ha látom hogy egy másik nö gyenge!Megláttam hogy az okát hogy miért határoltam el magam ettöl a minöségtöl!Egy bazi nagy fallal,amit mindíg bontogatok azóta is!

Tudod Csizike,azóta csak ezt a módszert használom,mégpedig a tükröt!Ami engem zavar,az bennem is van.Azért érzem zavarónak,mert beleütközik az elvárásaimba!Ha nincsenek elárásaim,akkor nem tud semmi beleütköni=nem tudok csalódni!Most már tudatosan figyelem a tükröt!Mi az ami zavar engem!?Ha találok ilyet,megvizsgálom saját magamban.

S mindez nem évek,és hónapok!Hogy milyen gyorsan jön egy felismerés,az attól függ hogy mennyire vagy elszánt,és bátor!Hiszen mindíg fájó oka van egy egy falnak!S azt csak akkor láthatod meg amikor hajlandó vagy szembenézni azzal amiért az a fal ott van!

De Tolle-t is olvasgathatod közben!Csak ne tölle várd hogy elvezet a megvilágosodáshoz!A kezdö lépésekben segithet,de a titkaidat amiket önmagad elöl is elrejtettél csak te fejtheted meg!

Sajnos csak ennyit tehettem,a Te döntésed hogy olvasgatsz és elméleteket gyártasz vagy szembe nézel önmagaddal.Ha belenézegetsz a kb egy hónapi hozzásszólásaimba,akkor megérted min mentem keresztül!Nem mondom hogy könnyü volt,de megérte.Csak az a felismerés bosszant hogy jártam a köröket,és a megoldás végig ott volt az orrom elött!

Erika Szeretettel!