Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
u.erika képe
Szia Csizike!Ùjra itt vagyok!;)
2010. január 17. vasárnap, 22:51 | u.erika   Előzmény

Tudod igazad van! Jó uton haladsz,csak a fájdalomtest ami fölösleges ami lelassítja Benned a folyamatokat!(na tessék már megint rímelek) ;)

A fájdalomtest csak egy kitérö,ami nem fogja megkönnyíteni számodra azt a lelki fájdalmat,ami egy egy felismerés olykor nélkülözhetetlen velejárója!

Tudod,a felismeréshez nem kell Tolle!Tolle és a többiek,azoknak valók akik a felismerés elött szeretnének még dagonyázni a kellemesen meleg trutyiban.Erre jók a könyvek,a harsogó ,,megvilágosodott" tanítók.Az én utam is a lápon át vezetett!Benne is maradtam egy keveset..!;)Aztán jött a Karmatörlö,és kirángatott onnan...Ezért nagyon hálás vagyok Neki,és a Sanyinak!

Csízike!Nagyon szép hogy keresel,és ha még ott lennék a ,,lápon" hinnék Neked!De van a felismerésnek egy sokkal egyszerübb módja is ha önmagadba nézel!Èn speciel matekoztam...;)

Nagyon jó érzés a felismerés!
Mindent egyszerre tudni fogsz és kész!
Olyan képességek jönnek elötérbe,amiket azelött lefoglalt a jövöd réme!
Egyszerre leszel bölcs és nyugodt,hisz akkor már tudod hogy félelemre soha nincsen okod!
Csízike!Dobd a könyveid a sarokba,és gyere!Az út már ki van taposva!

Vers Csízikének!;)

Persze semmiképpen nem az a szándékom hogy bárkit lebeszéljek az olvasásról,hiszen én is azt csinálom.Csak létezik egy sokkal egyszerübb út,ami befelé vezet,és a legrövidebb út mindíg az egyenes!;)

Üdv!:Erika