Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Huszti Sándor - Önismereti tanító képe
A férfiasság belülről fakad
2008. december 04. csütörtök, 14:21 | Huszti Sándor -...

Sajnos a férfiak azt a tanítást kapják gyerekkorukban, hogy akkor lesznek igazi férfiak, ha nem sírnak, de keménykednek! Ezért a macsós magatartással összeegyeztethetetlennek tűnik számukra az, hogy mellette érzékenyek is legyenek.

De választhatják a lágy és érzékeny, vagy a kemény, de szívtelen szerepet, egyik sem lesz megfelelő a nőknek, mert a NŐK is csak tükörként vetítik vissza, hogy nincs ez így jól!
Nem szerepek által kellene megmutatni, hogy férfiak vagyunk, hanem tudni azt, hogy belül az vagy! Az igazi férfi nem a terepjárójáról, bankszámlájáról, sportjáról, testéről, vagy viselkedéséről ismerhető fel, hanem arról, hogy tudjuk, érezzük róla, hogy férfi!

Na, ez elég misztikusnak tűnhet, ha nem mesélem tovább, hogyan is tanított meg a tanítóm arra, hogy férfi legyek!

Annak idején ezt a tanítást kaptam: Attól érezzük és tudjuk valakiről, hogy férfi, mert Ő is tudja ezt magáról. De nem olyan ovis módon tudja:
- Te kisfiú vagy, vagy kislány?
- Kisfiú, mert van pöszörőm.

... hanem belül mélyen, a tudatossága minden szintjén tudja, hogy Ő most (- ebben az életében) FÉRFI.
Ezt a belső, mélyebb, tudatosabb tudomást, vagy sok élet tapasztalatából éri el a kereső, vagy pár év intenzív én-tudatosító gyakorlásával.
Én ez utóbbit tanultam meg a tanítómtól, és tanítom férfiaknak és nőknek egyaránt, hogy hogyan tudják önmagukból felszínre hozni és tudatossá tenni, a bennük levő nemiséget, férfit és nőt.

Így nem játszani kell azt a nemi szerepet, hanem megismerni és elfogadni, ami amúgy is benned van. Ajánlom ehhez a Párkapcsolat Sirály csomagot, amelyben benne van a teljes előadás hanganyag és a gyakorlást segítő meditáció is!

Ha egy férfi tudatosítja magában a férfi énjét, akkor rájön arra, hogy bármikor lehet lágy, gyerekes, vagy akár nőies is, attól nem veszíti el a férfiasságát, hiszen azt már megtalálta! Nyugodtan lehet kedves, érzéki, figyelmes, bohókás, felelőtlen, lágy, ... ezek nem befolyásolják a férfias kisugárzását és nem rontják a férfi imázsát.

Persze lesznek nők, akiknek annyira alacsony a tudatosságuk és az érzékenységük, hogy nem veszik észre ezeket a belső jeleket, - csak a látványos, szemmel látható izmokat, autókat és vagánykodást - de egy öntudatára ébredt férfit, ezek a tudatlan nők már nemigen hoznak lázba.

A gyakorlása során, ahogy magában felismerte a férfit, ezzel kialakult benne az a képesség, hogy az igazi nőt is felismerje a világban. Nem fogja már vonzani az önbizalomhiányos-agyonplasztikázott, vagy a félős-hisztizős kislány típus, hanem érett, felnőtt, egyéniséggel rendelkező nőt keres - és talál is magának társául.
Mert a társtalálás is sokkal könnyebb lesz számára, hiszen pontosan ismeri magát, mint férfit, és tudja hogy milyen nőre vágyik.

Ha egy célunk nem csak rózsaszín ábrándként van bennünk, hanem tudatosan feltárt tényként, akkor az azonnal beteljesedik!
Nem kell évekig imádkozni, vizualizálni, TITOK-zatoskodni, mert ami belül megteremtődött, azt a tükör-világ is megmutatja egyből, ott lesz előttünk! Így működik a teremtés és bevonzás gyakorlata, ami tulajdonképpen ugyanaz.

Én az elmúlt 10 évben, partner bevonzásra 3 napnál többet sosem vártam, sőt leggyakrabban 1 napon belül ott volt mellettem, velem Az, akit ezzel a partner tudatosítás technikával megtaláltam magamban. Mondanom sem kell, hogy jobbnál jobb partnereim voltak és a jelenlegi partnerem is mindent magába foglal, ami jóra valaha is vágytam!

Ilyen sikeres párkapcsolati életet kívánok mindenkinek!