Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
kettős játék
2008. december 03. szerda, 21:09 | Mouna (útkereső)

Szerintem ez még mindig jobb, mintha a bogyófelíró tipus karmai közé kerülnek az emberek. Azok nem a TB-t fejik, hanem a gyógyszercégek fizetési listáján állnak és mérgezik a pacienseket. Jómagam átestem egy idegösszeomláson, amiből egy psichiáter segitségével másztam ki. Igaz közöltem vele az átnyujtott receptre, hogy nem doktor ur velem dolgoznia kell, nem ússza meg egy két fehér cetli kitöltésével. Vigyorgott és jó ügyfele lettem, mert tudta alkalmazni azt amiért a padot nyomta az egytemen. Hetek alatt helyre tett.
Persze mint ahogy ez ilyenkor lenni szokott tanulni kezdtem ezen a vonalon és sok olyan terápiával találkoztam, ami nem az agyonülésezére specializálódott. Sőt egyik másik olyan eszközöket ad a kezedbe, amivel saját magad is megoldhatod gondjaid egy részét. Bevallom egyik másik tanáromhoz ma is beugrom, ha érzem , hogy valami nagyon beakad és sosem töltöttem 2-3 alkalomnál többet ott.
Ehhez persz a páciens hozzáállása is kell. Mert ma már egyre gyakoribb, hogy fizetek, tehát vagyok, tehát azonnal gyógyits meg. Azaz dilibogyó! De van aki társaságot keres a psichologusnál, az akkor is oda fog járni, ha már nem kell. Aki határozottan gyógyulni akar és nem sajnáltatni magát, vagy a máshol meg nem kapott szeretet ezúton beszerzni az képes olyan utakat találni, ami hatékony és gyors (NLP, Hellinger, stb.)
Igaz láttam példát a teáltalad emlitettre is, egy ismerősőm lányát szabály szerűen tőle függővé tette a psichologusa, szegény azt hitte már nem élhet többé nélküle, heti 3 ülés mellett. Elbeszélgettünk, észhez tért és ma egészséges ép emberpalánta.
És hát itt van még amiről kevesen beszélnek, a vitamin és ásványianyag hiány. Nagyon kevés psichiátert látsz aki vérvételt ir elő és nyomelem és vitamin hiány meghatározással kezdi az anamnézist. Pedig az ilyen jellegű dolgok tetemes része ezekből adódik. (ld. Demecs István irodalma)
Szóval kérdésedre, aki kitartó és valódi utat keres az talál, legyen az szellemi gyógyitó, bioenergetikus, psichiáter, vagy egy egyszerű gondolkogó lény.
Azok akik évekig dőlnek a psichologus kanapéján, vagy bogyóautomatáknak használják őket, azok azt is szeretnék, aki pedig valódi megoldást akar találni az arra az útra "téved"