Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Én mit tennék a pénzből ,most ezután ,bár még 5 év 15 év ez is ?
2010. január 14. csütörtök, 22:04 | Névtelen (útkereső)

Ha annyi pénzem jönne akkor okosan bánnék vele.
Befektetném.

Egy részét megtartanám,egy részét elajándékoznám,sokaknak segítenék rászorulók és szebbé tenném az álmát és teljesíteném egy régóta vágyott nagy álmát amit 20-65 éve érlel tartósan.
Azokra akikre számíthattam,segítetek törődtek velem és nem csalatkoztam meg bánatomban,betegsége bajomban,szegénység pénztelenség azokra csak áldoznék,de a többire nem mert amikor nekem nem volt pénzem állásom,akkor nem köszöntek,átmentek az út túloldalára barátok,régi munkatársak,rokon szerelem,családtag holott én a se semmiből is adtam,segítettem és ilyen időkbe is ott voltam.
Sok a szar ember ez tény,irigy,rosszakaró,aljas,tolvaj és számító,és akkor mutatkoznak meg amikor jól,jobban megy és amikor alul,alatta mint nekik.
Mindenem bebiztosítanám és védeném.
Puska,riasztó,biztonsági szolgálat,tank nagy fal,kerítés ,redőny.
Aki kibaszna velem ellenem az enyémre tör, ásik annak annyi lenne.
Fő a biztonság ,akármennyid van is mert a kevés,apró és a sok is kell min 1-nek ma és holnap.
Nem lennék Szent Ferenc már többé itt,volt ilyen már nem.

Sok kinevet elferdíti a fejét,sőt gúnyolódik,jól beléd rúg,pletykál és szemét jól röhög rajtad ha már nem telik ruhára,fodrász ennivalóra,nincs pénzed és munkád nem meg jól a szekér nem vagy híres,gazdag imádott és istenített nő,ha beteg vagy azon ,ha baleset ért,veszteség a családod azon ,aki ismer és aki sohasem csak kívülről,messziről látásból,névről.

Megtanultam amint te kisegíted,hozzá juttatod valamihez pénz,munka újra bunkó lesz,elfordítja a fejét letagadja,elárul szégyell mihelyt feljebb viszi az élet és a sorsa volt munkatársaim,családtagjaim,barátok,szomszédok ,irigyek,riválisok.
Aztán beléd harap és eljuttatta ki nevelte,táplálta etette ruházta segíttette fel,mentette meg az írháját és stb.
A legtöbb ember önző és ilyen szemét és többét nem tékozolnám el ami jutna újra adatik,jönne és megtanultam nemet mondani ,leszarni őket.

Sok ember mikor pénzhez jut megzsarolja a barátok,párja a gyereke,szülők a régi barátok ,munkatárs,haver hogy egyedűl marad adjon pénzt,ezt azt aztán mikor az is elmegy,elfogy még több kell,értékesebb nagyobb megszokja nem lesz vége és nem akar dolgozni várja eltartsd etesd pénzeld,és visszaél az infókkal múltad,titkaid,hibáid zsarolhat és a sajtóhoz fordulhat ahhoz akihez nem akarod,kárt okozhat.
előkerülnek a régi ezer éve nem látott haver,szerelmek,munkatársak akik gúnyolódtak le se..jót röhögtek pletykáltak rólad mind szeretni fog,csipázni és bírni a pénzed,birtok,gazdagság és a sikerért ami nem neked és a személyednek szól hanem ezeknek.
ha valaki ezért eddig nem bírt,szemét volt legyen továbbra is az nem kellenek új barátok ,kapcsolat hírnév ,rang siker ismertség mindenáron.

Tudni kell mi jár a jóval és a sokkal ármány,lopás számítás,irigység egy csomó képmutató,önző és számító álnok ember picsa,nő,gyerek,fiú,család és öreg ,ismertség rosszakarók,veszélyek és csalódások az élet pofonjai mint a nagy sztárok és celebekre meg kell tanúlni ezeket kezelni,és megváltozik az életed általa ,minden a körülményeid a lehetőségeid,hozzád való viszonyulás a szereplők,lakóhelyed és otthonod és szárnyra kaphat képzeleted vágyaid az önmegvalósítás útjaira léphetsz ha van pénz,eszköz ötlet lehetőség,tehetséged mindent megvalósíthatsz ,formába ölthetsz amit akartál gyermekként,fiatal és 30 40 évesen sem ettél le róla,csak nem adódtak meg ezek,kallódtál.
Nem feledkeznék meg arról ,aki adta hozzásegített ember, hivatal magánember köz szereplő,isten vagy angyal áldanám a nevét az év pár napján és tárgyba önteném szobor,kép bármi hogy aki látja ne feledje el legyen benne hite és bizodalma hogy ne adja fel sem az aprócska sem az igen nagy vágyait.

Nem feledkeznék meg a környezetvédelemről,állatok és a természet értéke és védelméről,az árvák,a szegények,lenézettek,megszóltak és kiközösítettekről,akik iránt előítélet és téves nézetek vannak jutalmaznám és szót emelnék értük,díjat hoznék létre.

Szót emelnék a családi problémákért a nők és a gyerekek,a szülők,anyák jogaiért az egyedüllálú nőkért ,erőszak,kizsákmányolás,veszélyek ,dolgoztatásuk,testi és lelki gyötrelmeik,az elkallódó emberek és tehetségekért és a programhoz világszerte terjesztve magam mellé állítanék nagy nevek és embereket.
Nem hagynám ki azokat akik mások hibája,bűnei és beavatkozásai miatt a bűn berkeiben tartottak ki,oda kerűltek dolgozni,túlélni ártatlanul megélhetési csalók,melegek,kurvák ,rablók és stb.
sok kisgyermeket láttam,kamaszt elkallódni így ordító,könyörgő és síró szempárt és nem volt pénzem,eszköz munkám ház annyi hogy segíteni tudjak az átmeneti időkben azokon akikről tudtam ártatlanok,jósívűek kedvesek és értékesek.jóravalók.

Megismernék több vallást,tudományt világot,ízt és emberi lelki minőséget,ember faját .népet .
Azt kívánom bár sose kellett volna tudnom,látni és végignéznem ,marcangoltam magam és amikor volt pénzem,fölös tárgy ,élelem munka tudás bármim amit adhattam valakin ez segített ott és akkor az enyémet adtam a kezébe pedig nekem sem volt sok ,de tudtam kellő időben ez életeket menthet és segíthet hogy egy tragédia,katasztrófa ne történjen meg egy jó lélek,ember ne kallódjon el.

Adnék a föld és a természet anyának is,vizek és hegyek,állatok táplálékot,trágya,virágmag új fák és virágokat ültetnék világszerte milliós értékben ,védett parkokba,hegyekre ,a világ minden országába és elmennék oda nem napozni,turistáskodni és kulturálódni,zabálni,fényképezni és pózolni és reklámozni magam az irigyedő családtagok és rokonoknak, és várost nézni .Nem vonzanak az emberek,beton dzsungel a nagyvárosok,áruházak a plázák ,emeletes házak,a tömeg,a zaj.Metró meg ami ezzel jár a kevés ember lakta eldugott ódon tájakat imádom.

Üvegbe zárva elhoznám és megmutatnám az én szemem,szívem és lelkemből szemszögemből az életet és a világot és hogy én milyennek képzeltem és álmodtam.Érdekel a reklám,filmezés a zene ,a könyvek amin át közvetíthetném azt amit meg akarok mutatni,láttatni,elmondani kifejezni és a lakberendezés is és a csodakertek,a finom ízek,ételek és borok,színek elegáns szolid romantikus ruhák,textílek.
Utazás magányos harcos vagyok,szeretem az eldugott helyeket a titkokat,a kincseket a misztikumot,szeretem az erdőket a föld és macskaköves utakat,barlangok,sziklaorom,tengert a kedves tengeri kertes szintes házakat,a sok virágot,narancs
mivel előző életemben spanyol,mór és arab földön éltem,gazdagságban vannak onnét emlékeim,kötődéseim, viszonyódásom is.

Van jópár dolog amit félek,taszít utálok és hogy legyőzzem először meg kell szokjam,kipróbáljam és szeressem legyőzzem.
Ilyen pl a sebesség iszonyom, autó,motorral,sportkocsival mély víz iszony,és a tériszony repülőn kisgép,kétfedelű és ballonozás ,magas kilátó és híd,zuhanás.
Ezek nem voltak gyermekkora vezethetők vissza baleset ,a párom,családtag rosszul vezetett ,rettegtem csak mellette ,kiesem az ufóból majáliskor elektromos hinta ami föl le járt,többször majdnem megfulladtam mert a tanárnő úgy tanított úszni hogy bevágott a mélyvízbe elájultam és sokk,mérgezés ,fájdalom,és egészségi dolgoktól.

Tudnám hogy hol és hogy éljek több házam,földem lenne több felé és kipróbálnám hajón a tengert,béke naplemente világ túra,bakancsos túra,hegymászás élménytúrák párosan ,akikkel akarok élmény élvezik és nem dumálják , rosszalkodják át.
fölös giccsekre a házba,sportkocsi nem adnék ki pénzt sem Armani , ruhákra ,ékszerekre,nem vagyok sznob,prúd,öntelt és önimádó,magamutogató inkább szolid egyszerű,kényelmes és lezser hiú és stb.
Utálom a fodrászt ,szoli műköröm ott tölteni az időm,pénzem már a sminket,

újra sportolnék,táncolnék,alkotnék újra visszakapnám a dinamikus életigenlő,bájos kedves vidám saját énem.aki voltam,vagyok lehetnék.
Imádom a kelmét,fűszerek és illatokat ,ízeket,pár tárgyat,élelmiszer megnézném ahol termelik,szedik és gyártják, készitik.
Szeretem a szagokat ami jó föld szagát pázsit a nedves fűét az erdők és a virágokét,szalmáét,aromás fűszerek és gyümölcsökét .
Szeretem a szél hangját nyári és tavasz esőt,méhek,virágok,lepkéket fecskék,madarakat szín virág és illet pompát és aromát a karácsony,üveggömbökkel.
A gyerekkorom így töltöttem és nagy virág és gyümölcskertészetben dolgozhattam ,hatalmas volt és az valami csoda ,életöröm,derű oda bemenni szétmenni az illatt ,a reggeli harmat,illet felhő és színkavalkád ,ott és úgy dolgozik,nagyon hiányzik.
Énekelve és táncolva dolgoztam,takarítottam és főztem otthon,rég volt.
senki se fúrt ott nem tört a kenyerem az állásomra,nem lökdösött mondta ezt tedd,azt ne ezt lehet azt nem kuss pofa be,dolgozz jó volt a csapat és a munkatársak.
Magán volt ,
eladták,bezárták hogy ott welness park lesz,szálloda és sohasem lett semmi ,gazban áll.
Biztos lenne sajátom ,nem eladásra csak úgy és egy mézeskalács házikóm,a belsejét már sok éve megálmodtam.
szeretem a kutyusokat erdei állatok,mezők állatait,virágait és festeni,írni és rajzolni és bohóckodni.
ennyi
kireva . pusz