Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Típusgyakorlat
2010. január 14. csütörtök, 10:02 | Karmatörlő (útkereső)

A cselekvő típus, amikor a Plútó a második házban tartózkodik, akkor széthányja a zokniját, de ha a horoszkópban negyedik házba ér, akkor nehezére esik a zabkása jobbról balra kavarása.

Ellenben és következésképpen, ha az ikrekben kvadrátban áll a Szaturnusz a burnusszal, a szószátyár kapcsolatépítők is logikusan érvelnek, és tartózkodnak a nyilvános pukizástól és a rögtönítélő lantművészkedéstől is.

A kapcsolatépítő típus találkozik az időmániással, akkor megáll az idő, és azt képzelhetik, hogy ők tojták Kolumbusz tojását. Ám, ha aznap a 11-kor ébredünk a delíriumból, nincs más hátra, mint a kreativitást ötvözni a pofátlansággal és csak délután 3-ra beérni a munkahelyre. Ha kérdezik mi történt, a válasz szokatlanul logikus lesz és tömör, szakadás az idő folytonosságában.

Ha a tárgyorientált típus a mérlegben szemben áll a bikával reggel 6-kor, akkor még 8-ra sem tudja eldönteni a nyakkendője vagy a szoknyája színét. Ám, ha helyes sorrendben nyitja ki a szemeit balról jobbra, akkor nem fordulhat elő, hogy a cicifix masni lesz a jobb bokán.

:)