Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
Szia Jenna!
2010. január 07. csütörtök, 15:00 | Karmatörlő (útkereső)   Előzmény

Nincs mit.
Nem vagyok sem lélekturkász, sem dilidoki, nem tudod meg tőlem a frankót. Ezek tipikus forgatókönyvek, csak nem nagyon vesszük észre, olyan nagyon megszokott, rutinszerű.

Az önbecsülés leckét sok formában megkaphatjuk, a pénzzel kapott lecke egyik fajtája. A pénz az olyan, hogy annak sosincs határa és mindenkinek más az elég vagy a sok. Ezzel akármilyen vékony vagy akármilyen vastag bukszájú valakit meg lehet leckéztetni, úgyis mindig azt fogja meglátni, hogy kinek van több. Csak ennyi. Te ezt a leckét kaptad meg. (Egyébként mindenki megkapja.)

Önértékelés, önbecsülés.

Csak helyre kell tenni a pénzt az életünkben, ki kell pöccinteni az értékmérő szerepből, nem olyan értékes vagy, amilyen vastag vagy. Vissza kell találni az alapértékhez, úgy vagyunk értékesek, ráadásul egyformán értékesek, ahogy vagyunk, ki-ki úgy, ahogyan éppen megéli önmagát. A létnek úgy van szüksége ránk, ahogy vagyunk.

Persze van dolgunk, mármint fejlődnünk kell, azért vagyunk itt, de mindenkinek a maga útját kell járni, egyik sem külömb, mint a másik. Ez nem azt jelenti, hogy így nem vagyunk elég jók, mindig minden pillanatban ott tartunk, ahol vagyunk és az úgy van jól.

Biztosan találsz segítséget Sanyi cédéi vagy más helyen, ahol rendszerezett segítséget kaphatsz az önbecsülés megszerzésének lépéseiről. Ennek is sok útja van, meg kell találni, ami neked való. Az enyém az NLP volt.

Üdv:
Karmatörlő