Önmegvalósítás.hu | önismeret, meditáció, párkapcsolat
gyöngyház képe
Becsúszás
2010. január 07. csütörtök, 13:06 | gyöngyház

Én belecsúsztam. Úgy kezdődött, hogy lett egy kis laptop, imádom "Őt". :)) (Lelkük van a tárgyaknak is ugyebár. :))
Először nem is volt baj, a kötelezően megnézendő dolgokon kívül nem érdekelt a net. Napi max. 1 óra volt. Persze néha én is belefeledkeztem, de kb. egy héten egyszer. Mondjuk itt. :))
Aztán jött az iwiw. Kicsit már többet voltam fenn. Megcsinálgattam az oldalam, ismerősök jelöltek be, aztán - mert sokan ismernek a munkám miatt - már rengetegen! Itt küldtem kőrbe mikor, hol zenélek, aztán jött a többi oldal, ahol szintén lehet reklámozni.
Azt vettem észre, hogy csak ez a reklámtevékenység egy csomó időt elvesz.
Végül jött az msn. Na, az betette a kaput. Mivel mindenki dolgozik, nem mindig tudnak eljönni koncertekre, ahol találkozhatnánk. És nem érnek rá hétköznap sem, a munka miatt. A koncerten viszont persze én "dolgozom", meg ott halmozottan vannak a barátok, tehát hogy beszélgessek mélyrehatóan egyszerre 20 emberrel??? Marad az emesen, dzsímélcset meg a fészbuk. :))
Neten tudom leghatékonyabban megoldani az ügyeimet. Főleg, hogy telefonom nem mindig van, mert feltöltős vagyok...
Most már én is reggeltől estig itt ülök. Jelenleg óriási rumli van,mert mindig a "csak még egy kicsit" elvét alkalmazom. Ma éjjel is zenélek, és fogalmam nincs, addig mit leszek képes itthon megoldani.:))

Viszont a karácsonyi időszakban illetve ha elmegyünk a párommal valahová a hegyekbe, mélységes fellélegzéssel veszem tudomásul, hogy NINCS TÉRERŐ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))
Szóval én meglennék nélküle is, ha rendszeresen tudnék személyesen találkozni a barátaimmal,ha nem ez lenne a legjobb ingyenes reklám és ha nem lehetne mindent gyorsan és hatékonyan elintézni itt.

Keresem a kiutat, valószínűleg az önkontrollban meg is találom.:)